PEVAČICA "ODVALJENA OD ŽIVOTA!" Dara Bubamara se teturala po sceni, pa unosila fanovima u lice!

Autor:

Zabava

30.07.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanuo snimak Dare Bubamare na nastupu, pevačica se totalno opustila!

PEVAČICA "ODVALJENA OD ŽIVOTA!" Dara Bubamara se teturala po sceni, pa unosila fanovima u lice!

Foto: tiktok.com/printscreen

Pevačica Dara Bubamara i dan-danas dominira na sceni, zbog čega su njeni nastupi posećeni, a publika je sve brojnija. Uvek da svoj maksimum i napravi brutalnu atmosferu, a mnogi smatraju da je pevačica sada prevazišla sebe.

Naime, na TikToku je osvanuo njen snimak sa nastupa, a kako komentarišu korisnici te društvene mreže, Dara je bila "odvaljena od života".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

 

Pevačica je bila izuzetno vesela i raspoložena za dobar provod, što je publici definitivno i priredila, a svi su uživali u njenom nastupu. Neprestano je đuskala i razgovarala sa publikom, što je dodatno zabavilo sve njene fanove, a ljudi su se trudili da usnime i zabeleže svaki momenat.

Kako je i sama izjavila, Dara je veoma harizmatična, te je obožavaju i mlađi momci, kojih je sve više na njenim nastupima:

- Ja sam rođena mladolika, harizmatična. Sramota me je da kažem da mi pišu momci od osamnaest, devetnaest godina. Alo bre, to malo starije od moga sina. To je meni nenormalno. Ima i starijih muškaraca koji imaju mladalačku energiju, ali mene nekako samo zapadaju ti takvi. Jure me mlađi, sigurno neće stariji. Bitno mi je da muškarac ima finasije, da ne bi imao komplekse od mene - iskrena je Dara Buabamara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Miki

30.07.2023 19:08

Baš lepa žena. Harizmatična. Glavu ima kao bik - ružnu.

Vesna

30.07.2023 22:56

Sta glumi ovaj napumpani kepec,neka se pogleda bolje na sta lici,obicna nakaza