PINATA LOCA MADNESS – SANDRA AFRIKA TI OTKRIVA KAKO DO KARTE ZA MEKSIKO

Autor:

Zabava

30.07.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Afrika predstavila promociju Pinata Loca Madness! Pridruži se i ti i preuzmi karte za Meksiko!

PINATA LOCA MADNESS – SANDRA AFRIKA TI OTKRIVA KAKO DO KARTE ZA MEKSIKO

Foto: Meridianbet

Promo

Meridianbet je izbacio najnoviju reklamu, a u centru pažnje se nalazi intrigantna pevačica Sandra Afrika! Ona je još jednom oduševila javnost i na fantastičan način širokoj populaciji je predstavila promociju Pinata Loca Madness!

Otputujte i vi sa njom u svet najpopularnijih Expanse Studios igara! Osvežite se uz igru Wild Icy Fruits, upoznajte indijansku princezu Piu, isprobajte slot verziju priče o Mobi Diku, Wild Icy Fruits ili uživajte u čarima koje samo Meksiko može da vam pruži uz igru Pinata Loca!

https://www.youtube.com/watch?v=xikcaGtiYG4&feature=youtu.be  

Posebno će vas oduševiti akcija Pinata Loca Madness koja se odvija ekskluzivno na Expanse Studios igrama i trajaće sve do kraja avgusta.

Republika

Foto: Meridianbet

Promo

 

Podesite svoje uloge na 20 DINARA po spinu i uživajte u omiljenim igrama. Svakim spinom osvajate određeni broj bodova pomoću kojih napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača!

Ako se nađete na prvom mestu liste nakon završetka akcije očekuje vas PUTOVANJE U MEKSIKO ZA DVE OSOBE. Posetite neku od prelepih meksičkih plaža i uživajte u gastronomskim proizvodima i jedinstvenoj kulturi ovog naroda.

Osim glavne premije pruža vam se šansa da osvojite: električni skuter, električni trotinet, sjajne bonuse i poklon spinove.

Preostaje vam samo da se ulogujete na svoj Meridianbet korisnički nalog i da uživate u avanturi.

Još uvek nemate kreiran nalog? Vreme je da se i to promeni! REGISTRUJTE SE SADA i preuzmite 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete!

Idealna letnja avantura je uveliko u toku, posetite Meridian i pridružite se!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Srki

30.07.2023 18:27

Ostvarenje sna bi bilo osvojiti put za Meksiko a otići na isto sa Sandrom