SANDRA AFRIKA VAM OTKRIVA MAGIČAN SVET ZABAVE - Pridružite joj se u poteri za NAJVEĆIM DŽEKPOTOM!

Autor:

Zabava

28.07.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pohod ka najvećem džekpotu u Meridianu najavljuje mega zvezda, Sandra Afrika! Pridruži joj se i postani MILIONER!

SANDRA AFRIKA VAM OTKRIVA MAGIČAN SVET ZABAVE - Pridružite joj se u poteri za NAJVEĆIM DŽEKPOTOM!

Foto: MeridianBet

Promo

Ako ste deo magičnog sveta zabave, za vas ne postoje nemoguće stvari. Upravo to najavljuje i najnovija reklama Meridianbeta koja je urađena sa zvezdom Sandrom Afrikom. 

https://www.youtube.com/watch?v=xikcaGtiYG4

Pridružite joj se i krenite u poteru za najvećim džekpotom! Oprobajte se u neodoljivim Expanse Studios igrama koje ekskluzivno možete isprobati samo na MESTU NAJBOLJE ZABAVE!

Paleta proizvoda popularnog provajdera svakim danom je sve veća, a u prilog tome govori i nova igra Pinata Loca koja vas vodi na virtuelno putovanje u Meksiko.

Republika

Foto: MeridianBet

Promo

 

Ljubitelji voćkica će uživati uz igru Wild Icy Fruits, dok vas uz slot Wild White While čeka adaptacija priče o Mobi Diku. A, ako ste više za ples, možete zaigrati sa indijanskom princezom imena Pia Premium!

Kada se već opredelite za jednu od igara popularnog provajdera, potera za NAJVEĆIM DŽEKPOTOM može da počne! Slotovi ovog provajdera poseduju tri progresivna džekpota, a najveći među njima vas može pretvoriti u MILIONERA!

Ako već zaigrate Expanse slotove možete postati učesnik promocije Pinata Loca Madness! Pobednik ove avanture osvaja PUT U MEKSIKO ZA DVOJE! Međutim, to nije jedina nagrada, jer će kroz ovu akciju biti nagrađeno 100 najboljih igrača!

Pridružite se vreloj letnjoj avanturi, samo u Meridianu!

Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog vreme je da se REGISTRUJETE. Odmah nakon registracije na vaš nalog će biti uplaćeno 4.000 DINARA BONUSA koje možete koristiti kako za slot igre tako i za sportske tikete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading