OTKRIVAMO: Anita i Matora mole Cara da im bude donor za BEBU, Aleks ODLEPILA!

Autor:

Zabava

23.07.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novopečeni bračni par Tomić hoće da im otac deteta bude Kazanova iz "Zadruge"!

OTKRIVAMO: Anita i Matora mole Cara da im bude donor za BEBU, Aleks ODLEPILA!

Foto: ATA Images, ST/Dragan Kadić/Nikola Mutić, E-stock,shutterstock

Bivše zadrugarke Jovana Tomić Matora i Anita Tomić, devojački Stanojlović, koje su se nedavno venčale u Crnoj Gori, u kojoj je sklapanje gej-braka zakonom regulisano, žele što pre da postanu i roditelji, pa su došle na ideju kako da ubrzaju proces.

Republika

Foto: Republika.rs

Anita i Jovana Tomić nedavno u Crnoj Gori sklopile brak

Kako saznajemo iz izvora bliskog novopečenom bračnom paru, njih dve hoće da Filip Car bude otac njihovog deteta i već danima pokušavaju da ga ubede da pristane da im bude donator sperme. Međutim, njegova verenica Aleksandra Nikolić je pobesnela kad je čula za tu kombinaciju jer on već mesecima radi na prinovi s njom. 

- Anita i Matora su nakon venčanja povele ozbiljan razgovor o donatoru sperme. Obe su se složile oko toga da otac deteta bude neko koga znaju, a ne da idu u banku sperme i podležu iscrpljujućim i dugotrajnim procedurama, pa su suzile izbor na muškarce iz "Zadruge", s kojima su provele 10 meseci - otkriva dobro upućeni izvor blizak bivšim zadrugarkama i nastavlja:

- Anitin prvi izbor je bio Marko Marković ne bi li im dete bilo lepo kao on. Međutim, Matora se pobunila! Njoj je bitnije da bude šmeker i alfa mužjak poput Filipa Cara, a kako je red na nju da nosi bebu, njen izbor je i presudio. Pošto se Anita već porađala i ima vanbračnog sina, prepustila je sada da se u njihovom braku i Jovana ostvari kao majka. Čim su se dogovorile, počele su da ubeđuju Cara da im izađe u susret, a on, kakav je lud, bio je u fazonu da je to kul dok Aleks nije odlepila jer oni već rade na svojoj bebi. Ne želi da u isto vreme i ona i Matora budu trudne s istim čovekom, pa ga je ucenila da, ukoliko joj uradi tako nešto, zauvek zaboravi na nju.

Republika

Foto: instagram.com/alex_mima

Filip Car i Aleksandra Nikolić već mesecima rade na prinovi


Posle svih prevara i ostalih budalaština preko kojih je Nikolićka dosad prelazila Caru, kako dalje priča naš sagovornik, nije mogla ni da sanja da im vezu uzdrma Jovana Tomić Matora i njene fiks ideje.

- Jovane se Filipu uvek divila, a i smatra da je on dovoljno lud da pristane na tako nešto. Već ga je pitala nekoliko puta, onako izokola, kroz šalu. Poslednji put kada su se čuli Car se smejao i u šali je pričao da, ako se oni ukrste, beba će biti probisvet sto posto. Svi su se smejali na ovu pomisao, čak i Anita i njena mama - zaključuje izvor blizak bračnom paru Tomić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading