JOVAN MEMEDOVIĆ PRVI PUT PROGOVORIO NAKON OTKAZA: "Da je Tijanić živ, ovo se ne bi desilo"

Autor:

Zabava

22.07.2023

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan Memedović progovorio o otkazu na RTS-u.

JOVAN MEMEDOVIĆ PRVI PUT PROGOVORIO NAKON OTKAZA: "Da je Tijanić živ, ovo se ne bi desilo"

Foto: RTS/printscreen

Jovan Memedović

Voditelj Jovan Memedović dao je otkaz na Radio-televiziji Srbije i tog trenutka je bilo jasno koliko ljudi zaista znaju ko je on. Sve se desilo nakon što je Upravni odbor, na čelu sa njegovim direktorom Brankom Klanščekom, doneo odluku da voditelji zaposleni na Radio-televiziji Srbije ne mogu, nemaju pravo, da dobijaju honorar i od spoljnih produkcija koje RTS angažuje da za njih odrade snimanja za koja oni nemaju kapacitete.

Foto: RTS/printscreen

Jovan Memedović

 

Zbog čega neko iz RTS-a nije zvanično istupio i rekao da brojke koje se pominju kao Vaša zarada, kako kažete - nemaju veze s mozgom?

Mislim da u svemu ovome RTS treba da bude malo odlučniji i da brani svoje ljude malo jače. Pravo da vam kažem, da je tu Tijanić Aleksandar, sve ovo se ne bi desilo. Zašto? Zato što je on pre svega znao šta znači reč novinarstvo, šta znači biti novinar. Ej, novinar! Pa to znači da istržuješ, da kopaš. Znate, rekao sam neka pričaju šta hoće, najvažnije mi je da sam ja miran sam sa sobom, da nemam šta da krijem i da svi oko mene znaju da su to laži. Ako će neko da napiše da sam ja uzeo toliki novac, zaradio ga... Pa, može da kaže da sam pucao na nekoga! Eto, to je meni potpuno isti rang. Isto je besmislica - rekao je Memedović za Telegraf.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading