SRCEPARAJUĆA SCENA NA NASTUPU ACA PEJOVIĆA: Na binu izašla devojčica kojoj je pre 10 godina spasio život, pevač se rasuo u komade!

Autor:

Zabava

22.07.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenađenje na koncertu Ace Pejovića, on završio u suzama!

SRCEPARAJUĆA SCENA NA NASTUPU ACA PEJOVIĆA: Na binu izašla devojčica kojoj je pre 10 godina spasio život, pevač se rasuo u komade!

Foto: YouTube/Printscreen

Pevač Aco Pejović nastupao je u Dolini sreće u Bosni, a njegov koncert u jednom trenutku je prekinut zbog posebnog razloga.

Naime, na njegov nastup došla je devojčica Almira, kojoj je pevač pre 10 godina spasio život tako što je uplatio novac za njeno lečenje.

Pejović nije znao šta ga čeka kada je voditelj rekao da ima iznenađenje, a kada je čuo ime devojčice, suze nije mogao da zadrži.

- Imamo sjajan razlog da prekinemo ovo. Koliko volite Acu? Ljudi, posle ovog ćete ga voleti još više. Mnogi su me pitali večeras da se slikaju sa Acom, ali samo jedna devojčica može. Jedna devojčica će se uslikati, ona se zove Almira. Ovo je uslikano pre 10 godina u Boldinu, Aco i Almira - rekao je voditelj.

- Aco, da li se možeš setiti? On je uplatio novac za njeno lečenje i pomogao da joj se spasi život. Ona je večeras ovde i na vrlo skroman i simboličan način želi se zahvaliti Aci.

Pevač je snažno zagrlio devojčicu, a potom podigao i poljubio. Ovaj prizor rasplakao je sve prisutne, a sve se završilo višeminutnim aplauzom.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading