OTKRIVENA ISTINA O IZNENADNOM BRAKU VANJE I ŠA: Zbog ovoga je reper ponovo stao na ludi kamen, u sve umešana njegova BIVŠA ŽENA!

Autor:

Zabava

21.07.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša i dalje priželjkuje mirnu luku kakvu je imao samo sa Ivanom!

OTKRIVENA ISTINA O IZNENADNOM BRAKU VANJE I ŠA: Zbog ovoga je reper ponovo stao na ludi kamen, u sve umešana njegova BIVŠA ŽENA!

Foto: Republika.rs, instagram, youtube.com/Zadruga Official

Nenada Aleksića Ša i Vanja Aleksić su se juče zavetovali na večnu ljubav u Kraljevu. Na crkveno venčanje pozvali su najužu rodbinu, prijatelje i porodicu. Ša na ludi kamen staje drugi put, a od bivše supruge, Ivane, razveo se nakon što ju je u Zadruzi prevario sa Tarom Simov.

Republika

Foto: E stock

 

Ivana i Nenad su bili godinama zajedno i važili su za jedan od najskladnijih parova na estradi, a ona se ni tokom njegovog učešća u Zadruzi nije previše oglašavala, pa se sve moglo saznati uglavnom putem njenog Instagram profila.

Iako ju je prevario sa Tarom, Nenadu nije bilo svejedno kada mu je Ivana poslala parire za razvod, a mnogi smatraju da reper nikada nije želeo da se rastane od tadašnje supruge, već da je očekivao da se vremenom sve zaboravi.

Republika

Foto: Instagram/nenadaleksicsha, _ivv_

 

Da Ša i dan-danas nije potpuno izbrisao Ivanu iz sećanja, govori i činjenica da njegova nova izabranica, Vanja, ima mnogo sličnosti sa Ivanom, pa smo tako došli i do njihovih fotografija iz prošlosti, na kojima su gotovo identične.

Da li Nenad ima tačan "kalup" na osnovu kog bira devojke ili je ovo samo slučajnost - možemo jedino nagađati, ali definitivno Ša pokušava uploviti u mirnu luku, kakvu je imao sa Ivanom nekada.

Republika

Foto: instagram.com/nenad_aleksic_sha

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading