MAJA BEROVIĆ OTKRILA SVE O ULASKU U ZADRUGU 7 ELITA: Pevačica priznala sve o pesmi "Lav", pa se obratila Milici Pavlović! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.07.2023

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Berović na promociji albuma ,,Milion", progovorila o ulasku u Zadrugu 7!

MAJA BEROVIĆ OTKRILA SVE O ULASKU U ZADRUGU 7 ELITA: Pevačica priznala sve o pesmi "Lav", pa se obratila Milici Pavlović! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Pevačica Maja Berović objavila je novi album "Milion", a povodom istog sazvala je konferenciju za novinare kako bi sumirala utiske, te shodno tome otkrila je kako se oseća nakon velikog uspeha.

Pevačica je više od godinu dana, zajedno sa svojim timom radila na novom albumu, a po prvi put na našim prosotorima prikazani su virtuelni spotovi, gde je Maja predstavljana kao virutalni lik.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Maja Berović

 

- Evo mene opet nakon dužeg vremena. Ono što sam očekivala od novog albuma to sam i dobila, sve je turbulentno. - istakla je pevačica na samom početku, a onda ootkrila koja numera joj je najomiljenija, te progovorila o tome kakvu simboliku nosi pesma "Lav" i zašto ima posebno mesto u njenom srcu:

- Milion je moj favorit, ali svaku pesmu sam otpevala sa emocijom, ali autobigrafska je pesma Lav, zbog mog sina.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Maja Berović

 

Kako se dugo spekuliše o imenima za Zadrugu 7 Elita, upitali smo Maju da li će se možda njeno ime naći na spisku, budući da je pevala svojevremeno na jednoj žurci povodom kraja sezone. 

- Ja da li ulazim u Zadrugu? Pa ne, da li stvarno vi mene možete da zamislite u Zadruzi, pored svega što mi se dešava u životu, dece, suprug, obaveze, nastupi. Ma kakvi - rekla je Maja kroz osmeh. 

Maju smo upitali i da li se zbog pesme ,,Lav" plaši da će biti na udaru koleginice Milice Pavlović. Ona ističe da je na ovom projektu radila već godinu dana, te da pomenuta pesma za nju ima specijalno značenje i da je Miličina numera dosta različita od njene. 

- Ne, te dve pesme tu totalno različite. A i moram da vam kažem da ja sve pesme u kojima se pominje lav, volim, jer je to meni baš pri srcu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading