''SERVIRAM NEOČEKIVANE STVARI!'' Maja Berović iskreno progovorila o medijskoj pauzi i karijeri!

Autor:

Zabava

16.07.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Berović iskreno o pauzama koje je u karijeri pravila.

''SERVIRAM NEOČEKIVANE STVARI!'' Maja Berović iskreno progovorila o medijskoj pauzi i karijeri!

Foto: ST/V. Lukić

Maja Berović

Pevačica Maja Berović izdala je novi album kojim se posle medijske pauze vratila na javnu scenu, a sada progovorila o novom projektu.

- Za mene je to posle 2009. godine bila najveća pauza. Smatram da to nije dobra stvar i obećavam da ću malo češće da izbacujem albume. Mislim da svaki izvođač koji izdaje album ima neku dozu treme i odgovornosti. Uvek postoji doza treme, ali to je dobro - rekla je Maja i dodala:

Foto: RTV Pink

Maja Berović o novom albumu

- Na samom početku nemate neka velika očekivanja, jer kad nešto počinjete ne možete istog momenta očekivati da vam se dese neke velike stvari. Radite, dajete svoj maksimum koliko možete, ali kad dođete na neki određen nivo, onda i očekujete tu neku povratnu dobru energiju i neke pozitivne kritike. Ja sam se trudila otpočetka da izgradim svoj put i stil muzički, u svakom slučaju to prija. Nekako se na kraju sve ispostavi kao dobar put - priča pevačica i dodaje:

Foto: RTV Pink

Maja Berović o projektima

- Ja sam neko ko je oduvek servirao neke stvari koje nisu popularne u tom trenutku, kad servirate nešto što nije popualrno to zna da izazove veliku turbulenciju kod publike, što može biti zabrinjavajuće dok to ne bude opšteprihvaćeno. Ko nema srca da rizikuje ne može ni da dobije, treba biti hrabar i servirati nešto što je neočekivano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading