Ne izdaje samo suprug preljubnik, već i prijatelji

Autor:

Zabava

14.07.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova serija „Bračni trougao“, na Hepi televiziji, učiniće da se mnoge žene zamisle, mogu li rešiti svoje bračne probleme, ako ih, pored supružnika, varaju i prijatelji. Neretko, za vanbračne veze, znaju okolina, rođaci i prijatelji, a prevarena osoba – poslednja.

Ne izdaje samo suprug preljubnik, već i prijatelji

Foto: promo/happytv

Prve sumnje kod doktorke Asye, da njen suprug Volkan ima aferu, rasteruju prijateljice Bahar (YelizKuvanci) i Deri (OzgeOzder), koje je teše i ubeđuju je da su te zabrinutosti neosnovane. Ali, kad ona poveže da suprug s posla izlazi u 17h, a kod kuće je tek u 20h, tu sumnja počinje da razdire. Uprkos savetima prijatelja, da ne istražuje, ona to čini. Prateći ga, posle posla, shvati da on iz firme, ide da obiđe svoju majku, te se smiri, ali samo na kratko, jer osećaj prevarene žene, teško da može neko da umiri. Kao i većina žena, doktorka zamoli da mladi pacijent, u zamenu za ispisani recept pratio njenog muža i već sutra ona dobija fotografije na kojima je Volkan sa mladom devojkom.

Republika

Foto: promo/happytv

Bračni trougao

Šok, jedva preživljava šta je upravo saznala, ali udahne duboko i odluči se da napravi rođendansku zabavu svom suprugu, na kojoj je tek ćeka iznenađenje. Dok su se gosti zabavljali, ona u Volkanovom autu pronalazi mobilni telefon, sliku žene Derin (MelisSezen) koja je ćerka jednog od njenih pacijenata. U galeriji telefona pronalazi fotografije zajedničkog odmora Volkana, Derin i njenih prijatelja Bahara i Merta (ErenVurdem). U telefonskim porukama ona vidi poruku svog prijatelja Derije koji je svestan tajne afere. Asya otkriva da je već duže vreme izdaje ne samo muž, već i prijatelji.

Ali, Asya je hrabro odlučila da ne postane žrtva. Ona je jaka žena i ima hrabrosti da se suoči sa svojim mužem i prijateljima. Scene, neverovatne , ali više nego realne, tek će uslediti, a gledaoci će, možda, baš u prvim epizodama, prepoznati scene iz sopstvenog života.

Republika

Foto: promo/happytv

Bračni trougao

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading