ĐOKOVIĆEVA SNAJKA IMA NEIZLEČIVU BOLEST: Saznala za problem u šestom mesecu TRUDNOĆE

Autor:

Zabava

14.07.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari nisu odmah prepoznali sindrome koje je imala Saška Veselinov

ĐOKOVIĆEVA SNAJKA IMA NEIZLEČIVU BOLEST: Saznala za problem u šestom mesecu TRUDNOĆE

Foto: Instagram/saskaveselinov

Saška Veselinov

Saška Veselinov otkrila je u šestom mesecu trudnoće da ima zdravsvetni problem, kad se naglo ugojila desetak kilograma, iako nije ništa menjala u načinu života. Podsetimo, ona je u martu ove godine na svet donela sina, kom su suprug Đorđe Đoković i ona dali ime Aleksandar.

Nije tajna da sam u trudnoći dobila dvadeset kilograma, što mi nije bilo logično jer sam se hranila vegetarijanski i trenirala pet puta nedeljno. Čak sam i na dan porođaja, tog jutra, prvo otišla na trening, pa posle toga u bolnicu.

Republika

Foto: instagram.com/saskaveselinov

Saška i Đorđe

Sad mi je jasno da je sve ukazivalo na hormonski disbalans, ali lekari to nisu prepoznali. Mesec dana posle porođaja sva voda je izašla iz tela i ono je povratilo uobičajeni oblik. Dijagnostikovana mi je autoimuna bolest poznata kao “Hašimoto sindrom”. Sa tim stanjem može se normalno funkcionisati, samo je potrebno voditi što zdraviji način života - otkrila je Saška za "Hello".

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Željko Samardžić

Saška nije jedina poznata ličnost koja ima Hašimoto sindrom. Pre dve godine o borbi sa ovom bolešću govorio je pevač Željko Samardžić, a istu muku muči i pevačica Sanja Vučić, koja je dijagnozu dobila pre nekoliko godina i, kako je istakla, mora da pije terapiju dok je živa.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Sanja Vučić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Snežana

14.07.2023 15:57

Svaka druga osoba ima ovaj oblik bolesti,naučiš da živiš sa tim. Uspešno živim 13 godina sa sa hipotirozom i Hašimotom ,ne pravim od toga dramu. Pozdrav