DARA BUBAMARA PUKLA 200.000 EVRA ZBOG TAJKUNA IZ CRNE GORE: Prelomila, pa iskeširala za OVAJ luksuz!

Autor:

Zabava

12.07.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara pazirala jahtu od tajkuna!

DARA BUBAMARA PUKLA 200.000 EVRA ZBOG TAJKUNA IZ CRNE GORE: Prelomila, pa iskeširala za OVAJ luksuz!

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevačica Dara Bubamara je pre dve godine u beogradu kupial još jedan stan, a sada je, kako pišu mediji, u pregovorima da od jednog tajkuna kupi jahtu koja je usidrena u Crnoj Gori i koja košta oko 200.000 evra

Pevačica je nedavno imala nastup na primorju, pa je iskoristila vreme da se raspita kod koga može da pazari luksuzno plovilo kako bi leti mogla da uživa i sunča se sa svojim prijateljima, poput pojedinih koleginica koje se takođe baškare na jahtama.

Foto: ST/Dragan Kadić

Dara Bubamara

 

Ruku na srce, Dara radi pet nada u nedelji, mnogo zarađuje i zato želi da taj novac pametno investira. 

- Dara obožava jahte i mašta da ima svoju. Rašila je ove godine da pored stanova koje je kupila, sebe počati i jahtom. Ona nije preko noći te pare zaradila, nego je i te kako štekala da može da uloži u nešto. Povezala se preko prijatelja sa jednim tajkunom koji ima u svom vlasništvu nekoliko jahti na prodaju. Njoj se dopala jedna koja košta 200.000 evra i jeste joj to u jednom momentu bilo mnogo, jer su i dodatni troškovi za jahte veliki, ali kada je sela da pregovara čovek joj je rekao da postoji varijanta plaćanja na rate, tako da je prelomila i odlučila da je ipak uzme! Jahta je sada usidrena u Portu, a Dara za deset dana ide da se konačno dogovori i tada će zvanično odlučiti da li je kupuje, mada mi se čini da je već donela odluku! Posebno se raduje njen sin Kosta koji jedva čeka da krstari sa majkom, po Jadranskom moru - govori izvor za Star. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading