SAŠA KOVAČEVIĆ STAJE NA LUDI KAMEN SA MANEKENKOM: Pevač otkrio detalje intimne ceremonije daleko od Srbije!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uskoro zvone svadbena zvona!

SAŠA KOVAČEVIĆ STAJE NA LUDI KAMEN SA MANEKENKOM: Pevač otkrio detalje intimne ceremonije daleko od Srbije!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Saša Kovačević i Zorana Tasovac

Pevač Saša Kovačević pojavio se na konferenciji povodom festivala "Belgrade Youth Fest", a tom prilikom govorio je o svojoj karijeri, ali i o detaljima iz privatnog života. Naime, on već sedam godina uživa u skladnoj vezi sa manekenkom Zoranom Tasovac, a sada se dotakao njihovog venčanja.

- Mi nismo od tih koji bi pravili klasično veselje sa 300, 500 ili 1000 zvanica. Svakako smo tipovi koji vole intimu i da ostave za sebe. Tako da pretpostavljam, što se mene tiče, uvek bi bila neka intimna ceremonija sa 10, 15 ljudi, da je to u najužem krugu porodice i prijatelja - rekao je Saša, a potom otkrio da li je njegova izabranica ljubomorna na atraktivne devojke iz njegovih spotova:

Republika

Foto: Nikola Mutić

Saša Kovačević

- U ovoj vezi nemam problem sa tim. Moja lepša polovina može da razgraniči poslovni deo od privatnog života. Mi smo par koji ne štedi što se komplimenta tiče, to je kod nas svakodnevno i obostrano.

Saša ističe da nikada nije težio skandalima zarad karijere.

- Svako voli ponekad da se opusti i popije koju čašicu više, a ja sam se uvek trudio da ne iritiram javnost. Kad radim volim da popijem, ali nisam u treningu kao kad sam bio mlađi. Sada me uhvati dve čaše vina, kao nekada flaša. Nekad je i poželjno imati te neke skandale, ali mene to nikada nije privlačilo i nikada nisam težio ka tome - kaže pevač u razgovoru za naš portal.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Saša Kovačević

Kako je nedavno imao zdravstvenih problema, Kovačević otkriva da se sada, nakon svih turbulencija, oseća sjajno.

- Smršao sam oko pet kilograma, ali to nije bitno, bitno je da se osećam dobro. Počeo sam da radim pre nedelju dana. Bilo mi je teško da se vratim u ritam - dodao je Kovačević, a šta je još ispričao pogledajte u video prilogu na vrhu teksta.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Saša Kovačević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading