TUŽNA VEST! Porodicu Darka Radovanovića zadesila još jedna TRAGEDIJA!

Autor:

Zabava

09.07.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač je pre 12 godina poginuo u nesreći, a nedavno je njegova porodica izgubila još jednog člana!

TUŽNA VEST! Porodicu Darka Radovanovića zadesila još jedna TRAGEDIJA!

Foto: N. Vranjevac

Pevač Darko Radovanović poginuo je pre 12 godina u saobraćajnoj nesreći, a tuga i bol za popularnim pevačem ne jenjava. Njegova koleginica Ivana Selakov, sa kojom je Darko imao duet, gostovala je u emisiji "Premijera - Vikend specijal", te otkrila da je njegovu porodicu zadesila još jedna tragedija. 

Republika

Foto: N. Vranjevac/Promo

Darko Radovanović i Ivana Selakov

- Ono što je prelomilo moju karijeru je svakako duetska pesma sa Darkom Radovanovićem. Sve je bilo stepenica po stepenica, ali sve je išlo ka toj čuvenoj pesmi da ja prelomim da snimim album. Mi smo imali planove da pevamo zajedno, da nastupamo, on je imao planove za ozbiljne koncerte, nažalost prekratko druženje i prijateljstvo. Za mene je to bilo najtraumatičnije iskustvo. Mislim da je taj momak mogao da uradi još puno, puno stvari. Nedavno sam zvala njegovu majku da izjavim saučešće, jer sam čula da je Darkov otac preminuo. Sa njegovom suprugom se čujem povremeno. Iza njega su ostale pesme i diskografija i mislimd a se ona ne razume u to kako to ide papirološki. Ona i sama kaže da se za neke stvari snašla, za neke nije. Htela sam da joj pomognem oko diskografije - otkrila je Ivana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivana Selakov

Podsetimo, 11. juna 2011. godine, Darko Radovanović i njegov menadžer Aleksandar Milošević izgubili su živote. Dve porodice su zavijene u crno. Do nesreće je došlo u trenutku kada je vozač "mercedes" karavana, oko dva kilometra posle Ostružničkog mosta krenuo u preticanje šlepera, ušavši u traku kojom su se, takođe u "mercedesu", kretali Milošević i Radovanović u pravcu Ostružnice. Automobilom je upravljao Milošević, a na suvozačkom mestu je sedeo pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading