NAKON RAZVODA, JOŠ TUŽNIH VESTI: Bane Mojićević u VELIKOM BOLU, progovorio o haosu koji ga je sačekao!

Autor:

Zabava

09.07.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane Mojićević progovorio o razvodu, pa raskidu!

NAKON RAZVODA, JOŠ TUŽNIH VESTI: Bane Mojićević u VELIKOM BOLU, progovorio o haosu koji ga je sačekao!

Foto: ST/N.MANDIĆ

Pevač Bane Mojićević pre dve godine se zvanično razveo od supruge Milice, sa kojom ima sina i ćerku. Njih dvoje par godina pre zvaničnog razvoda su se rastali i nisu živeli zajedno, a Bane je izbegavao da priča o bračnim problemima, te gotovo niko nije znao za njihov rastanak.

Nedavno, Mojićević je naveo da je ponovo srećan u ljubavi.

Foto: Republika

Bane Mojićević

 

- Zaljubljen sam. Ljubav je uzvraćena, imam devojku. Ona nema veze sa javnim poslom. Napravio sam balans između javnog života i normalnog. Ja nekako biram mirne, normalne i povučene devojke. Moraju duše da nam se prepoznaju da bismo bili u vezi. Nekoliko meseci smo zajedno - rekao je pevač tada.

Međutim, Bane je i na ovu emotivnu vezu stavio tačku.

-Ne razmišljam o venčanju jer sam trenutno solo. Ne razmišljam ni o novom venčanju, da ponovo prolazim kroz sve to. Voleo bih da mi se desi jedna kvalitetna veza, jedan kvalitetan i zdrav odnos - rekao je Bane.

Foto: youtube.com/Prakticna zena

Bane Mojićević

 

Kako kaže, nikada nije zapostavio posao zbog emotivnih brodoloma.

-Što se tiče posla, tu sam uvek bio dosledan i profesionalan. Može da mi se ruši ceo svet, ali ono što je moja obaveza i što se očekuje od mene, mora da bude maksimalno ispoštovano- kaže pevač za Blic koji ne krije da voli da poseti kafanu:

-Neopisivo mi je drago što se vraća neka stara moda i što je kafana ponovo aktuelna. Kafana je centralna instituacija jer se u njoj i slavi, i tuguje,sklapaju se i poslovne saradnje. Volim kafanu, najdraža mi je od svih oblika druženja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading