GUDELJ UHVAĆEN SA NOVOM FRIZUROM NAKOM OPERACIJE: Evo kako sada izgleda Anastasijin dečko, pojavila se ŠOK fotka iz noćnog provoda!

Autor:

Zabava

07.07.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Gudelj pokazao kako izgleda njegova nova frizura nakon transplatacije kose.

GUDELJ UHVAĆEN SA NOVOM FRIZUROM NAKOM OPERACIJE: Evo kako sada izgleda Anastasijin dečko, pojavila se ŠOK fotka iz noćnog provoda!

Foto: printscreen/instagram

Nemanja Gudelj Instagram

Pevačica Anastasija Ražnatović trenutno uživa na Ibici sa partnerom Nemanjom Gudeljom, njegovim bratom Dragišom i njegovom devojkom Lanom, a sad je podelila fotografiju sa fudbalerom iz provoda.

Ražnatovićeva blista u dugoj, crnoj haljini na bretele, a njeni pratioci odmah su počeli da pišu da izgleda kao holivudska zvezda. Sa druge strane, Nemanja Gudelj nedavno je bio na transplantaciji kose, a na fotki se već nazire njegova nova frizura.

Foto: Instagram.com

Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović

 

Podsetimo, Anastasija Ražnatović i njen dečko, fudbaler Nemanja Gudelj su nedavno izgubili bebu, a tužnu vest on je saopštio na društvenim mrežama. Anastasija je tada bila u petom mesecu trudnoće i rešila je da se potpuno povuče iz javnosti, pa je deaktivirala svoj profil na Instagramu.

Međutim Anastasija je nedavno sve prijatno iznenadila, kada je odlučila da vrati svoj profil i odmah se javno obratila Gudelju. Ona je objavila niz slika, čestitala mu na osvojenom trofeju i uputila tada najemotivnije reči.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading