PRVO OGLAŠAVANJE MIRJANE KARANOVIĆ: Glumica šokirana nakon saznanja da je preti kazna zatvora!

Autor:

Zabava

06.07.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumici se oglasila nakon predloga Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu!

PRVO OGLAŠAVANJE MIRJANE KARANOVIĆ: Glumica šokirana nakon saznanja da je preti kazna zatvora!

Foto: printscreen

Glumica Mirjana Karanović se oglasila nakon vesti da joj preti kazna zatvora u trajanju od osam meseci zbog navodnog prebijanja komšinice i nanošenja teških telesnih povreda.

- Ja o tome nisam obaveštena. Išle smo da damo izjavu i ja i ona. Sretale smo se nakon incidenta, naravno. Ja sam posećivala tu ženu kod kuće, nakon što je izašla iz bolnice. Uvek je bila jako neprijatna i drala se na mene. Ta žena govori laži - rekla je Mirjana, pa dodala:

- Moja je majka je umrla dva meseca posle tog incidenta. Žene koje su čuvale moju majku znale su za njihove nesuglasice, ali mi o tome nisu govorile. Ta žena me je terala da stavim majku u dom, iako ona to nije želela. Nisam htela ni ja. Pričala je da može da mi sredi potvrdu da nije sposobna. Njen sin je bio tu u trenutku kada je ona pala, ali je već izašao iz zgrade pa nije video šta se tačno dogodilo. On mi se izvinjavao i govorio je da je njegova majka preterala, on ima 60 godina, ona 80 i nešto, ali na sudu je naravno stao na njenu stranu i potvrdio njenu priču. Ja sam njoj pomogla da ustane kada je pala i bila sam tu za nju nakon što je izašla iz bolnice,  kad god sam je posetila ona se drala na mene. Uvek je vređala i mene i moju majku, vi ne možete da zamislite koje reči je koristila, ne bih sada o tome pričala - istakla je glumica za "Telegraf".

Republika

Foto: instagram.com/mirjanakaranovic

Mirjana Karanović

Podsetimo Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, podnelo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu optužni predlog protiv glumice Mirjane Karanović, zbog postojanja opravdane sumnje da je dana 27.10.2022. godine, na štetu S.S. učinila krivično delo Teška telesna povreda iz člana 121. stav 4. u vezi stava 1. Krivičnog zakonika, preneo je "Telegraf".

​Naime, optužnim aktom osumnjičenoj Mirjani Karanović stavljeno je na teret da je navedenog dana u dvorištu stambene zgrade, teško telesno povredila oštećenu S.S., na taj način što je nakon kraće verbalne rasprave istu desnom rukom uhvatila u predelu grudi, te je protresla pomeranjem ruke, a potom i odgurnula, usled čega je oštećena pala na betonsko tlo i usled kog pada je oštećena zadobila tešku telesnu povredu u vidu preloma leve butne kosti.

Republika

Foto: printscreen/TV Prva

Mirjana Karanović

Tužilaštvo je predložilo sudu da se prema okrivljenoj izrekne kazna zatvora u trajanju od osam meseci i istovremeno odredi da se tako utvrđena kazna neće izvršiti ukoliko okrivljena u roku od dve godine ne učini novo krivično delo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
istok

06.07.2023 16:23

mira je morala da bi zastitila svoju majku od komsinice jer majka je nemocna