MIRJANA KARANOVIĆ IDE OSAM MESECI IZA REŠETAKA?! Tužilaštvo predložilo sudu kaznu zatvora za glumicu!

Autor:

Zabava

06.07.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tereti se za nanošenje teških telesnih povreda komšinici

MIRJANA KARANOVIĆ IDE OSAM MESECI IZA REŠETAKA?! Tužilaštvo predložilo sudu kaznu zatvora za glumicu!

Foto: printscreen/TV Prva

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, podnelo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu optužni predlog protiv Mirjane Karanović, zbog postojanja opravdane sumnje da je dana 27.10.2022. godine, na štetu S.S. učinila krivično delo Teška telesna povreda iz člana 121. stav 4. u vezi stava 1. Krivičnog zakonika.

​Naime, optužnim aktom osumnjičenoj Mirjani Karanović stavljeno je na teret da je navedenog dana u dvorištu stambene zgrade, teško telesno povredila oštećenu S.S, na taj način što je nakon kraće verbalne rasprave istu desnom rukom uhvatila u predelu grudi, te je protresla pomeranjem ruke, a potom i odgurnula, usled čega je oštećena pala na betonsko tlo i usled kog pada je oštećena zadobila tešku telesnu povredu u vidu preloma leve butne kosti, prenosi "Telegraf".

Republika

Foto: printscreen

Mirjana Karanović

Tužilaštvo je predložilo sudu da se prema okrivljenoj izrekne kazna zatvora u trajanju od osam meseci i istovremeno odredi da se tako utvrđena kazna neće izvršiti ukoliko okrivljena u roku od dve godine ne učini novo krivično delo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading