OVAKO JE VOLKOV PRIČAO O OCU: Vladimir otkrio detalje o detinjstvu koje javnost nije znala, a evo kada se ODSELIO od roditelja!

Autor:

Zabava

04.07.2023

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimri Volkov svojevremeno je otvorio dušu o roditeljima i detinjstvu.

OVAKO JE VOLKOV PRIČAO O OCU: Vladimir otkrio detalje o detinjstvu koje javnost nije znala, a evo kada se ODSELIO od roditelja!

Foto: ATAImages

Tragične vesti koje je Republika prva objavila, da je porodicu Volkov zadesila tragedija, kada je Vladimirov otac iznenada tragično preminuo, pogodila je čitav region. 

Vladimir je bio i te kako vezan za oca, što je otkrio i izvor za Republiku. 

Foto: Instagram

Vladimir Volkov

 

Svojevremeno, Vladimir je pričao o svom ocu, te je otkrio detalje o detinjstvu o kojima vrlo retko kada priča u javnosti. 

Budući da je poreklom iz Rusije, Vladimir je objasnio kada je sa porodicom došao za Srbiju, gde je i započeo i više nego uspešnu karijeru vrhunskog fudbalera. 

Foto: ATAImages

Vladimir Volkov

 

- Nema tu mnogo toga zanimljivog. Bila je Oktobarska revolucija i moji su došli 1917. u Beograd. Od tada smo ovde. Ja sam četvrto ili peto koleno. Moji preci su živeli u ulici Sedmog jula. Za vreme rata nam je sve bilo porušeno, pa su opet gradili. Onda su se šezdesetih preselili na Novi Beograd, a moji na Bežanijsku kosu 1991.

- Odselio sam se pre skoro 12 godina, ali sam veoma vezan za soca i majku. Na svaka dva-tri dana odem kod njih na ručak ili večeru, ali i oni dolaze redovno kod mene. Svakodnevno se čujemo telefonom, to nam je potreba - ispričao je Vladimir tom prilikom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading