KAĆA ŽIVKOVIĆ KUNE I PSUJE NA MREŽAMA: Zbog jezivih poruka proživljava pakao, hitno se oglasila! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

01.07.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos na internetu zbog hejtera!

KAĆA ŽIVKOVIĆ KUNE I PSUJE NA MREŽAMA: Zbog jezivih poruka proživljava pakao, hitno se oglasila! (FOTO)

Foto: instagram.com/katarina_zivkovic_official

Pevačica Katarina Živković na meti je udara jezivh poruka koje neretko dobija na društvenim mrežama, a sada je deo sadržaja i objavila na svom Instagram proflu.

Naime, nekadašnja učesnica "Zvezde Granda" je nedavno iskazala svoj stav da treba vratiti stare vaspitne metode kada je u pitanju vaspitavanje dece, a sada je zbog toga naišla na osude.

- Ovo što vi radite i pišete meni i o meni je nasilje. Prvo, ne želite da čujete šta govorim, drugo, nemate kapacitet da razmete jer ste ograničeni i glupi ko k****. Treće, sve što želite meni dabogda vam se trostruko vratilo, stoko jedna pogana i raspala - napisala je pevačica koja je bila vidno izrevoltirana.

Republika

Foto: instagram.com/katarina_zivkovic_official

Katarina Živković

Podsećanja radi, Živkovićeva nedavno je izjavila da decu treba izlagati nasilju.

- Mene su tukli kada sam bila mala i ništa mi ne fali! U nekim slučajevima, batina je iz raja izašla. Ova vremena su mnogo nezgodna zbog telefona i društvenih mreža, pa je klince teško kontrolisati. Roditelji treba prvo da ih kazne oduzimanjem mobilnih, a ako ni to ne pomaže, onda ih tucite - istakla je Kaća jednom prilikom.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Katarina Živković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading