NAJNOVIJI DŽEHVIN BLAM OSVANUO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Pevačica precenila sebe, izlomila se na nastupu, pa izazvala SMEHOTRES!

Autor:

Zabava

30.06.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović nije uspela dobro da se pripremi za nastup, pa doživela novi peh!

NAJNOVIJI DŽEHVIN BLAM OSVANUO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Pevačica precenila sebe, izlomila se na nastupu, pa izazvala SMEHOTRES!

Foto: Tiktok

Teodora Džehverović nastupila je na ovogodišnjem "Music Week Festivalu", gde je premijerno izvela dve nove pesme. Fanovi su bili oduševljeni njenim stajlingom i onim što je priredila na velikoj sceni, a malu Džehvu nije zaustavio, niti poremetio čak ni pljusak.

Međutim, na TikToku se pojavio snimak Teodore, koja izvodi akrobacije na velikoj sceni, a fanovi su usnimili i "peh" koji je doživela tokom koreografije.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

Naime, ona je sve vreme plesala, pa uradila špagu, a zatim je došao na red i kolut unazad, koji je dosta namučio pevačicu. Teodora nije mogla da ga pravilno izvede, zbog kostima, kako Džehva tvrdi, ali to nije sprečilo njene hejtere da je isprozivaju, poručivši joj da sledeći put povede računa i ne upušta se u ovakvu "avanturu".

- "Ali kad uradi ovaj kolut, jedva se okrenu", "Pokidala je sebe", "Šou gori od Eme"... glasili su komentari ispod snimka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ivana

01.07.2023 07:59

Ko može biti oduševljen ovim nastupom?! Čist neukus!