VELIKA GRČKA ZVEZDA SLETELA U BEOGRAD, PA PROGOVORILA O SRPKINJAMA: Otkrio je šta će uraditi pre koncerta! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Zabava

27.06.2023

22:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki pevač, Nikos Vertis, konačno je stigao u srpsku prestonicu!

VELIKA GRČKA ZVEZDA SLETELA U BEOGRAD, PA PROGOVORILA O SRPKINJAMA: Otkrio je šta će uraditi pre koncerta! (FOTO, VIDEO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Poznata grčka megazvezda, Nikos Vertis, stigao je večeras u Beograd, a na aerodromu ''Nikola Tesla'' su mu novinarske ekipe spremile i doček.

Naša ekipa bila je na licu mesta, a Vertis je bio vidno raspoložen.

Za Republiku je na pitanje kakav mu je prvi utisak nakon što je stigao u Beograd, odgovorio sledeće:

- Veoma sam znatiželjan da vidim grad i otkrijem njegove lepote, čuo sam mnogo lepih stvari. Kao i za Srpkinje! Ali bih zaista voleo da obiđem sve. Ne bih voleo samo da dođem na koncert i odem. Želim da upijem energiju grada. 

Vertis je takođe naglasio da je sto posto siguran da će mu se Beograd dopasti!

Kako je Republika ranije pisala, Grk za beogradsku publiku sprema spektakl! Dugo očekivani koncert najavljen je za 29. jun na stadionu ''Tašmajdan'', a malo je reći da je Nikos srpskoj publici jedan od omiljenijih stranih izvođača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading