EMA RADUJKO NA UDARU POZNATOG REPERA? Javno je isprozivao zbog nastupa na Music Week-u!

Autor:

Zabava

26.06.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ema Radujko na udaru poznatog repera zbog nastupa na Music Week-u!

EMA RADUJKO NA UDARU POZNATOG REPERA? Javno je isprozivao zbog nastupa na Music Week-u!

Foto: M.P./ATAImages

Na društvenim mrežama se ne stišava bura nakon što se završio Belgrade Music Week festival, a dodatnu prašinu podigao je novi status Nemanje Đerića Đeksona, jednog od ovogodišnjih izvođača.

Đekson je, inače, nastupio prvog dana festivala, dok su jučerašnji, poslednji, obeležili brojni skandali - adolescenti iz publike pokazivali su Senidi srednji prst, gađali su raznim predmetima Vojaža i Breksvicu, dok je najgore prošla devetnaestogodišnja Ema Radujko.

Foto: Republika

Ema Radujko Music Week nastup

 

Na njen nastup publika je najburnije reagovala - u nekoliko navrata je bacala đubre i razne predmete na binu, poručivala joj da siđe s iste... Međutim, potpuni haos nastao je kada se pojavila odevena u trikou duginih boja, a iste boje, koje su zaštitni znak LGBTQ+ populacije, zasijale su i na džinovskim LED ekranima. Emu su izvređali i izviždali, a ona je pokušala da smiri publiku i s bine poručila da su "ipak svi koji su večeras tu top", nakon čega je dovršila nastup.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ema Radujko Music Week

 

Njen nastup, zapravo skandali tokom istog, najviše su se komentarisali na društvenim mrežama, zbog čega su mnogi ubeđeni da je Đeksonov novi stori baš na njen račun.

- Možete da platite preglede, bustove i lajkove, ali nikad ne možete da platite publiku - poručio je Đekson, a da li je mislio konkretno na nju, ostaje da vidimo.

Foto: Instagram.com

Đekson Instagram

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading