ONESVESTILA SE U GRADSKOM PREVOZU: Šok priznanje poznate pevačice!

Autor:

Zabava

26.06.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Stanić se prisetila početka muzičke karijere u grupi "Mobi Dik"

ONESVESTILA SE U GRADSKOM PREVOZU: Šok priznanje poznate pevačice!

Foto: printscreen/Kurir TV

Pevačica Ana Stanić počela je svoju karijeru u grupi "Mobi Dik". Ona se osvrnula na skromne uslove na početku karijere, te otkrila da li se kao članovi grupe "Tap 011" vozila gradskim prevozom na snimanja. Ana je otkrila da se jednom u mladosti onesvestila u prevozu.

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

Ana Stanić

- Što se tiče poslovanja, mi smo u stabilnom smislu prolazili. To sigurno nije bilo zahvaljujući meni, ali hoću da kažem da nije bilo situacija da se ostane bez para, sva sreća - istakla je ona, pa dodala:

- Ja sam kupila svoj prvi auto sa svojih 18 godina. Kada sam položila vozačku, već sam bila članica grupe 'Moby Dick', i od tada nikada nisam ušla u gradski prevoz. Kod mene to ima malo veze sa traumama iz srednjoškolske faze. Jer sam tada iz svog novobeogradskog 62. bloka išla u 3. a tadašnju 8. beogradsku gimnaziju. Trebalo mi je nekad i po sat vremena da stignem do škole. To su bile one najveće gužve u doba inflacije gde su ljudi maltene ispadali iz autobusa i tramvaja. Sećam se da sam se jednom u povratku iz škole oko 2 popodne onesvestila od gužve, ali pošto je bila tolika gužva ja nisam pala. Od toga sam dobila ozbiljnu traumu i postavljala sam sebi važno pitanje da li ću imati svoj auto i da li ću ikada više morati da se vozim gradskim prevozom - ispričala je Ana za "Kurir TV".

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

Ana Stanić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading