BILA MU JE LJUBAVNICA, SAD NI DA ČUJE ZA NJEGA! Pevačica BESNA zbog spajanja sa kontroverznom "Zvezdom Granda"

Autor:

Zabava

26.06.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se oglasila nakon Semirovog učešća u finalu 16. sezone takmičenja "Zvezde Granda"

BILA MU JE LJUBAVNICA, SAD NI DA ČUJE ZA NJEGA! Pevačica BESNA zbog spajanja sa kontroverznom "Zvezdom Granda"

Foto: printscreen/instagram

Semir Džanković je privukao veliku pažnju na finalu 16. sezone takmičenja "Zvezde Granda", ali nije uspeo da osvoji prvo mesto. On se u bekstejdžu uslikao sa suprugom Sanelom i ponovo je na videlo isplivala njegova nekadašnja afera sa pevačicom Gabrijelom Pejčev.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Semir i Sanela Džanković

Naime, njih dvoje su imali aferu pre ulaska u rijaliti "Farma", a potom i tokom trajanja ovog takmičenja. Sanela mu je sve oprostila i nastavili su dalje, a danas se oglasila Gabrijela, koja je bila besna.

- Videla sam sve o čemu se piše. Stvarno nemam komentar na tu priču koja je bila pre skoro 10 godina. Ne pada mi na pamet da odgovaram ni na jedno pitanje vezano za to. Ne znam kako nekoga ne mrzi da se bavi time i kome je više to zanimljivo - rekla je Gabrijela i dodala:

- Živim jedan miran, spokojan i povučen život, radim, snimam pesmu. Nemam zaista nijedan komentar na priču koja se vrti već skoro 10 godina - istakla je ona za "Telegraf".

Republika

Foto: prtintskrin kurir tv

Gabrijela Pejčev

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading