OVO JE SNAJKA NAŠEG VELIKOG MOĆNIKA, IZOPERISALA SE, A ONDA NESTALA SA MAPE: Danas je niko ne bi prepoznao, a ovo je njena životna priča!

Autor:

Zabava

26.06.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Gajić, snajka Slobe Miloševića danas izgleda potpuno drugačije!

OVO JE SNAJKA NAŠEG VELIKOG MOĆNIKA, IZOPERISALA SE, A ONDA NESTALA SA MAPE: Danas je niko ne bi prepoznao, a ovo je njena životna priča!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Milica Gajić

Milicu Gajić svi pamte kao prvu snajku bivšeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića. Tokom devedesetih, u vreme velike nemaštine ona je prva ugradila silikone u grudi, ali tu se nije zaustavila. U svoj izgled uložila je bogatstvo.

Sredila je usne, nos, ali i jagodice. Uvek je bila sređena, obučena u luksuznu garderobu i uglavnom na visokim štiklama paradirala je na javnim događajima.

Foto: ST/N. MANDIĆ

Milica Gajić

 

Povukla se iz javnosti, a kako su mediji pisali, od Marka se razvela nakon što se on preselio u Rusiju.

Kako se pisalo, Marko Milošević je 1997. godina kupio i kuću sa velikim bazenom u kom je temperatura stalno bila 38 stepeni, te je mlada snaja uživala u luksuzu.

Milica Gajić, Markova nevenčana supruga, izjavila je tada za da ona za to ne zna, da to nikada nije „ni videla, ni čula, osim preko medija”.

Foto: Pritnscreen

Milica Gajić Instagram

 

Naravno da sam u kontaktu sa Markom i naravno da ga nikada nisam pitala da li je oženjen Ruskinjom i da li s njom ima dete. Meni je tih priča dosta i ravnodušna sam prema njima - rekla je tada Milica Gajić preko telefona.

Na pitanje da li ide kod Marka u Moskvu i kad ga je poslednji put videla, odgovorila je: „To neću da vam kažem. Moje dete tamo ide redovno.”

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading