OD SKROMNOG DETINJSTVA, DO DIRLJIVIH TRENUTAKA SA NASLEDNIKOM: Aleksandra Prijović raznežila publiku, objavila privatne snimke! (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.06.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica objavila novi album, a jedan spot je privukao veliku pažnju!

OD SKROMNOG DETINJSTVA, DO DIRLJIVIH TRENUTAKA SA NASLEDNIKOM: Aleksandra Prijović raznežila publiku, objavila privatne snimke! (VIDEO)

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic

Aleksandra Prijović

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović je danas objavila novi album "Devet života" i raspametila svoju publiku. Prija je pokupila sve simpatije zbog novih pesama, tekstova i spotova, a jedan je posebno raznežio njene fanove.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Aleksandra Prijović

U spotu "Sve po starom", Aleksandra je prvi put pokazala privatne trenutke iz svog detinjstva, gde se videlo kako je skromno živela, zatim privatne trenutke sa Filipom, a potom i svog naslednika Aleksandra.

"Ovaj spot, savršeno, privatni snimci dokazuju koliko je ova žena normalna, jednostvana i žena iz naroda", "Aleksandra je institucija u sprskoj muzici", "Prelep završetak spota, sve ono što je najbitnije u životu u toj minuti", "Rasplakah se", "Prekrasno", samo su neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading