KARIĆ PROFITER NA TUĐOJ NESREĆI: Opario se od ŠAMARANJA Šavije, ni stida, ni srama!

Autor:

Zabava

25.06.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić izazvao gnev na društvenim mrežama zbog novog gesta.

KARIĆ PROFITER NA TUĐOJ NESREĆI: Opario se od ŠAMARANJA Šavije, ni stida, ni srama!

Foto: RTV Pink, S. Kojić/pixabay, Informer TV

Stefan Karić našao se u žiži javnosti, nakon što ga je starleta Nataša Šavija optužila da joj je demolirao facu krvničkim pesnicama na jednoj proslavi. Nakon toga, Karić se predao policiji, gde provodi u pritvoru mesec dana, posle kojih biva pušten na slobodu. 

Foto: printscreen/pink, ST/Nemanja Pančić, ATA Images/Antonio Ahel, instagram.com/steffan_kariic

Nataša Šavija i Stefan Karić

 

Iako se za sada ne zna odluka suda i čeka se da li će Šavija postići pravdu, Karić se uredno vratio svom životu i funkcionisanju. Tako je doneo odluku da verifikovan nalog proda osobi koja je odlučila da na njegovom profilu prodaje garderobu, što je izazvalo haos na društvenim mrežama.

Mnogi su prokomentarisali da se Karić opario, te da je u jeku skandala prodao Instagram. Podsetimo, on je to već uradio jednom prilikom, i novac uplatio u humanitarne svrhe, ali ovog puta se o tom gestu nije oglasio. 

Foto: ST/Nemanja Pančić, Instagram.com/steffan_kariic

Nataša Šavija i Stefan Karić

 

On je obavestio samo pratioce na starom nalogu da je napravio novi profil i da ga tamo zaprate, a da je profil predao drugoj osobi. 

- "Zarađuje od prodaje, dok Šavija mučena leži i rastaje se od života", "Karić profiter nad tuđom nesrećom", "Da li on zna za stid i sram?" - bili su samo neki od komentara, koji su aludirali da je stekao još veću popularnost od skandala, nakon čega se odlučio da profitira. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading