Karleuša o Popovićevoj bivšoj i sadašnjoj!

Autor:

Zabava

19.02.2018

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša bila je jako inspirisana da komentariše takmičarku koja je pevala pesme Zlate Petrović i Suzane Jovanović!

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Jelena Karleuša

Ovaj spoj za Jelenu bio je vrlo intrigantan, jer je Suzana sadašnja supruga Saše Popovića, a Zlata Petrović njegova bivša devojka.

- Šta misliš da je Suzana Jovanović pevala ovu pesmu "Rođeni u pravo vreme" ovako loše kao ti da li bi uspela da zavede najmoćnijeg čoveka u šoubiznisu? Misliš li da bi Zlata snimila ovu tužnu pesmu "Mirišeš na nju" da je Suzana tako loše otpevala-  rekla je Jelena, a Saša je ostao bez teksta.

- Saša je ozbiljan zavodnik kada je Zlata otpevala pesmu "Mirišeš na nju", a o Suzani da ne pričam -dodala je ona.

RepublikaFoto: instagram.com/salon_lepote_katarina
Saša Popović i Suzana Jovanović!

Nakon kraće diskusije i ovih Jeleninih provokacije reagovao je i direktor "Granda", pošto je Jelena napravila lapsus, pa Zlatinu pesmu preimenovala u "Mirišeš mi nju".

- E baš "Mirišeš mi nju". To ti je hit hitova. Mani se Zlate i Suzane i kaži zašto si glasala sa kandidatkinju broj dva - uozbiljio je priču Popović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading