Ana Nikolić otvoreno o ljubavi nje i Raste!

Autor: Republika

Zabava

19.02.2018

11:52

Pevačica Ana Nikolić otvorila je dušu i priznala kakv odnos imaju ona i njen bivši muž Stefan Đurić Rasta!

instagram.com/stefanrasta
Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta

Nakon što su se na bini zajedničkog koncerta u Makedoniji strasno poljubili, pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta potvrdili su pisanja da su se pomirili. Njih dvoje otkrivaju kako je do toga došlo.

- Napravili smo sjajan koncert u Makedoniji, a svima je i dalje glavno pitanje da li smo Stefan i ja u braku ili ne. Kao što sam se oglasila kada smo bili u problemu, neću ćutati ni sada. Tada sam govorila istinu i govorim je i sada: Stefan i ja smo zvanično razvedeni, nismo u braku, pred zakonom nismo muž i žena. Međutim, ljubav koju osećamo nas je vezala jače od bilo kog papira i zakona. Prevazišli smo probleme koje smo imali, nastavili smo tamo gde smo stali. Uživali smo u prvom zajedničkom koncertu posle mog porođaja, uživamo u svakom danu koji provedemo sa Tarom, u svakom našem trenutku - kroz osmeh kaže Ana, dok je Rasta štur na rečima.

 

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Feb 17, 2018 at 9:57am PST

 

- Ne volim puno da pričam o privatnom životu. Ono što mogu da kažem je da smo i mi kao svi drugi ljudi od krvi od mesa. Proživljavamo sve momente, i one lepe i one ružne. Preživeli smo razna osuđivanja i na kraju smo jači nego ikada - ističe reper.

 

Via Skopje! ☄?⚡

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Feb 15, 2018 at 7:00am PST

 

Pevačica se još navikava da ćerku Taru zbog posla mora da ostavi kući.

- Kada sam zbog koncerta išla u Makedoniju, čuvala je moja mama, a Stefan i ja samo svaki čas zvali preko video poziva kako bismo mogli da je gledamo. Nikada nisam ni sanjala da će mi toliko nedostajati u svakoj sekundi razdvojenosti. Međutim, mislim da je razdvajanje dobro i za mene i za nju, ma koliko mi to teško padalo - rekla je.

Komentari (0)

Loading