OTKRIVENO KO JE MUŽ MARIJANE MIĆIĆ! Glumica ga krije od očiju javnosti, a on je sin čuvene jugoslovenske rokenrol zvezde! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.06.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana Mićić čeka drugo dete sa suprugom Milošem.

OTKRIVENO KO JE MUŽ MARIJANE MIĆIĆ! Glumica ga krije od očiju javnosti, a on je sin čuvene jugoslovenske rokenrol zvezde! (FOTO)

Foto: instagram.com/micicmarijana

Glumica i voditeljka Marijana Mićić prošle godine je na svet donela ćerku Anu, a sada su sve obradovali srećnim vestima. Naime, Marijana je ponovo u drugom stanju, u šestom je mesecu trudnoće i nosi devojčicu.

Inače, njen suprug Miloš je retko u javnosti, te mnogi ni ne znaju kako izgleda ni o kome se radi. Naime, on je producent, a upoznali su se na zajedničkom projektu.

- Slučajno, na hodniku. Ja sam bila gladna, on je nosio neku hranu pa sam ga primetila - ispričala je Marijana jednom prilikom i otkrila da ju je suprug promenio.

Foto: instagram.com/micicmarijana

Marijana Mićić i Miloš

- Miloš je divan momak i stvarno nije bilo potrebe da ga menjam. Ipak, on mene jeste promenio, ali ne namerno. Jednostavno, znao je da u svakom trenutku reaguje kada imam neke svoje žute minute, što je uticalo na moje dalje ponašanje. To važi za mnoge situacije u kojima sam ranije bila sebična, zahtevna, ljubomorna, posesivna, on je sve to sveo na minimum. Pozitivno utiče na mene, tako smo se našli i sve se desilo spontano - pričala je Mićićeva ranije.

Inače, Mlioš je sin  našeg poznatog kantautora i gitaristu i velika jugoslovenska rokenrol zvezda. Svirao je u grupama Svitci i Usamljeni i Gru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading