TONI CETINSKI PREKINUO SARADNJU SA MARIJOM ŠERIFOVIĆ! Doneo radikalnu odluku zbog jedne stvari: Nema dueta!

Autor:

Zabava

19.06.2023

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toni Cetinski zbog jednog gesta Marije Šerifović odlučio da ne snimi pesmu sa njom.

TONI CETINSKI PREKINUO SARADNJU SA MARIJOM ŠERIFOVIĆ! Doneo radikalnu odluku zbog jedne stvari: Nema dueta!

Foto: ATA Images/ATA Images/Mateja Stanisavljević

Pevač Toni Cetinski otkrio je kako je želeo da snimi duet sa Marijom Šerifović, ali je ona objavila solo numeru, zbog čega je on rešio da ne sarađuje sa njom.

- Imao sam želju da snimim pesmu sa Marijom Šerifović, pričali smo o tome, onda je izbacila pesmu "Dobar vam dan", a ta pesma bila idealna za duet, ali pošto je snimila sama onda sam joj rekao: "E sad više nema dueta" - rekao je kroz osmeh Toni. 

Foto: printscreen/Blic TV

Marija Šerifović

Toni je istakao i da se pred nastupe trudi da svoje emocije i životne situacije drži po strani.

- Teške situacije uvek ostavljam po strani i trudim se da se fokusiram na publiku koja je platila da me sluša. Među nama je veza koja traje više od 30 godina. U tom trenutku sve ostavljam po starni, iako dođu neke pesme zbog kojih mi bude teško, na primer "23. prosinac". Kada je pevam uvek se setim ljudi koji nisu sa nama, ali mislim da nju nećemo večeras pevati. Ja nemam problem sa emocijama, jednom sam se rasplakao i dok sam gledao reklamu. Imam mnogo emocija u sebi - dodao je pevač, pa otkrio kada će se penzionisati:

Foto: ATA Images

Toni Cetinski o nastupima

- Ne odlučujem ja da li ću otići u penziju već publika, ako oni prestanu dolaziti na koncerte tj. pokazivati interesovanje za mene, ja ću se povući sa javne scene - rekao je Toni, prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading