Toni Cetinski pozvao fanove na Belgrade Beer Fest! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.05.2023

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska pop zvezda, Toni Cetinski, nastupiće na ovogodišnjem Belgrade Beer Festu, koji se održava od 15. do 18. juna na beogradskom Ušću o organizaciji Skymusic-a.

Toni Cetinski pozvao fanove na Belgrade Beer Fest! (FOTO)

Foto: ATA Images

Toni Cetinski

Tonijev nastup zakazan je za petak, 16. jun, a on je taj povod iskoristio da se obrati svojim fanovima i pozove ih na najveću regionalnu manifestaciju muzike i piva.

- Ej ljudi, vidimo se uskoro na Beer Festu. 16.06. Beograd, Ušće – rekao je pevač u objavi koja kruži društvenim mrežama.

 

 

Toni Cetinski će tog dana nastupiti uz Kralja Čačka, Bombaj Štampu, Brkove i Zoster, a tokom četiri festivalska dana publiku očekuju neke od najvećih svetskih i domaćih muzičkih zvezda, poput Morcheebe, The Brand New Heavies, sastava Incognito, Ana Popović, Joker Out-a, Partibrejkersa, Van Gogh-a, Obojenog programa, Kerbera, Nevernih beba, Repetitora, benda Koikoi, Ane Rucner i Elvisa Bajramovića, Atomskog skloništa, Bojane Vunturišević i mnogih drugih.

Republika

Foto: Belgradebeerfest

Beer fest 2023

Ulaz na Belgrade Beer Fest svakog dana od 18 do 19 časova biće slobodan, nakon čega će ulaz u festivalsku zonu biti omogućen samo uz kupljene ulaznice.

Ulaznice za Belgrade Beer Fest po ceni već od 300 dinara dostupne su putem sajta belgradebeerfest.com, sajta efinity.rs, besplatne aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading