NAŠA PEVAČICA UPECALA NOVOG FRAJERA: Na kućnu adresu dobila POKLON, Kaja ostala zabezeknuta!

Autor:

Zabava

17.06.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaja Ostojić zagolicala maštu novom fotografijom!

NAŠA PEVAČICA UPECALA NOVOG FRAJERA: Na kućnu adresu dobila POKLON, Kaja ostala zabezeknuta!

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

kaja ostojić

Dobro je poznato da je Kaja Ostojić jedna od najzgodnijih pevačica na javnoj sceni, a mnogi kažu da je sve lepša i privlačnija, te da uspešno prkosi godinama kao i da mnogi muškarci čeznu za njenom pažnjom.

Ovog puta Kaja se pratiocima na popularnoj društvenoj mreži Instagram pohvalila prelepim poklonom koji je dobila, ali nije htela da otkrio od koga. Ipak, mnogi su posumnjali da je pevačica opet zaljubljena ili da ima obožavaoca koga ne želi da otkrije javnosti.

Foto: Instagram.com

Kaja Ostojić Instagram

 

Kaja je naime, na poklon dobila prelep buket belog cveća kakvo i priliči jednoj dami.

Podestimo, Kaja se prvi put udala sa svega devetnaest godina. Pevačica je sada otkrila kako je izgledalo njeno detinjstvu u Novom Sadu i zbog čega je tako mlada svojevremeno stala na „ludi kamen“.

Foto: Marko Arsić

Kaja Ostojić

 

- Ja sam propustila deo odrastanja u Novom Sadu, tamo sam živela od 16 do 18 godine, u tom periodu života nisam znala gde mi je glava od škole, pevanja. Ja sam iz gimnazije ušla u pelene, nisam imala neko impresivno detinjstvo, otkrila je Kaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading