PRVO OGLAŠAVANJE NAKON OTKAZA: Voditelj Pinka otkrio zbog čega je doneo KLJUČNU odluku!

Autor:

Zabava

17.06.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi voditelj saopštio zbog čega je doneo odluku da posle dugo godina da otkaz!

PRVO OGLAŠAVANJE NAKON OTKAZA: Voditelj Pinka otkrio zbog čega je doneo KLJUČNU odluku!

Foto: TV Vesti Printscreen

Mihajlo Pavić, voditelj "Nacionalnog dnevnika" na televiziji Pink i voditelj televizije Vesti, dao je otkaz i oprostio se od kolega i verne publike. On je svoju odluku saopštio u programu, a potom se oprostio i na društvenim mrežama.

- Hvala vam na pažnji i poverenju svih ovih godina. Pink Media Group je bila kuća u kojoj sam stasavao lično i profesionalno. Mi se vidimo nekad, na nekom drugom mestu. Hvala gledaocima i kolegama, do gledanja - rekao je Mihajlo i oprostio se od kolega i vernih gledaoca.

Njegova odluka izazvala je veliku pažnju domaće javnosti, a kako bi stao na put spekulacijama, ponovo se oglasio na društvenim mrežama i pojasnio zbog čega je odlučio da da otkaz, kao i da je prethodno obavestio menadžment kompanije.

- S obzirom na različita tumačenja mog odlaska sa TV Pink i brojna pitanja medija odlučio sam da se ovde oglasim. Prethodno sam obavestio menadžment, a nakon toga sam, iz ljudske i profesionalne potrebe odlučio da se na emotivan način odjavim, zahvalim kolegama i publici na dugogodišnjoj podršci. Žao mi je ako je moja odluka, da do kraja profesionalno obavim svoj posao, na bilo koji način protumačena drugačije - napisao je Mihajlo, pa dodao:

- O odlasku sa televizije sam dugo razmišljao, a ta odluka je motivisana isključivo ličnim razlozima i potrebama. TV Pink će ostati posebna uspomena, a mojim odlaskom neće se prekinuti dugogodišnja privatna i poslovna prijateljstva. Hvala vam na razumevanju - saopštio je Pavić.

Republika

Foto: Instagram.com

Mihajlo Pavić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading