BIVŠI VODITELJ PINKA NAKON OTKAZA UHVAĆEN OVDE: Šok ODLUKU saopštio UŽIVO u emisiji, a sada je okrenuo NOVI LIST!

Autor:

Zabava

16.06.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Pinka Mihajlo Pavić dao je uživo u emisiji otkaz, a sada je otkriveno gde se nalazi!

BIVŠI VODITELJ PINKA NAKON OTKAZA UHVAĆEN OVDE: Šok ODLUKU saopštio UŽIVO u emisiji, a sada je okrenuo NOVI LIST!

Foto: RTV Pink printscreen

Kao bomba odjeknula je vest da je voditelj Pink televizije uživo u emisiji dao otkaz i da se oprostio od gledalaca, do nekog sledećeg posla, a sada otkrivamo gde je uhvaćen nakon ovog šok poteza. 

Naime, Mihajlo Pavić je pravi melem za oči i uši po komentarima gledalaca, čemu svedoče i komentari njegovig pratilaca na društvenim mrežama. Međutim, on je na Instagramu, kao i uživo u programu obavestio sve da je došlo do kraja njihovog druženja, bar na televiziji Vesti, sledećim rečima:

Foto: instagram.com/printscreen

Mihajlo Pavić

 

Nakon punih osam godina, više nisam deo ružičaste televizije - napisao je on.

- Hvala vam na pažnji i poverenju svih ovih godina. Pink medija grupa je bila kuća u kojoj sam stasavao lično i profesionalno. Mi se vidimo nekad, na nekom drugom mestu. Hvala gledaocima i kolegama, do gledanja - rekao je Mihajlo i oprostio se od kolega i vernih gledaoca.

On je sada na Instagramu objavio da se prepustio uživanju u noćnom životu, pa je pokazao pratiocima da voli provod u Beogradu. On je u jednom prestoničkom klubu lumpovao sa društvnom, a mali deo toga je pokazao na Instagramu, što možete pogledati u nastavku u galeriji:

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading