ARMIN BEGOVIĆ DAO ŽIVOT DA BI DOBIO DETE, A NIJE STIGAO NI DA GA VIDI: Tragičan život pokojnog sina Enesa tera suze na oči!

Autor: Dušan Lukić/Melina Gvero

Zabava

16.06.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cela Enesova porodica je s Alminom, njena takođe, i svi smo u velikom bolu. Nadamo se da će trudnoća da prođe kako treba. Samo ona zna kako joj je sada, kaže Begovićeva kuma Elvira Rahić.

ARMIN BEGOVIĆ DAO ŽIVOT DA BI DOBIO DETE, A NIJE STIGAO NI DA GA VIDI: Tragičan život pokojnog sina Enesa tera suze na oči!

Foto: Facebook.com, Nina Novaković

Sahrana Armina Begovića

Sin pevača Enesa Begovića Armin Begović sahranjen je prekjuče na gradskom groblju Bare u Sarajevu, a kako je otišao prerano, nije dočekao ni da drži bebu u naručju, što mu je bila najveća želja! Pevačev sin je dao život da bi dobio dete tako što je prestao da prima injekcije za autoimunu bolest koju ima od rođenja, a kada je bakterija napala njegov organizam, na kraju se sve, nažalost, završilo kobno. 


- Armin je godinama bolovao od autoimune bolesti i stalno je morao da prima injekcije koje regulišu stanje u njegovom organizmu. Imao je problem s kostima, nije smeo da preskače terapiju. Pošto je sa suprugom dugo pokušavao da dobije dete, prestao je da prima terapiju. Priča se da su mu doktori rekli da bi i prehlada mogla da mu napravi haos u organizmu, ali on je želeo dete više od svega. Žarko je hteo da postane tata, prestao je da uzima terapiju i zaista je Almina zatrudnela. To im je bila najveća radost. Nažalost, posle mu je neka bakterija napala organizam i nije uspeo da je pobedi. Duša me boli kad pomislim da je, što se kaže, život dao da postane otac, a nije stigao da drži bebu u rukama, čemu se najviše radovao - priča za Republiku prijatelj porodice Begović i dalje nam otkriva da je pevač bio presrećan kad je shvatio da je Almina u drugom stanju:

Foto: printscreen/facebook/Almina Gadzo

Armin Begović čekao je dete sa suprugom Alminom

 


- Kad mu je supruga zatrudnela bili su presrećni. Međutim, nakon nekoliko meseci bakterija koju je dobio napala je Arminu bubrege i to je bio kraj. Lekari su se borili, ali nisu mogli da ga spasu. Šta još da vam kažem! Tuga i velika bol. Enes se do poslednjeg trenutka nije odvajao od njega.


Nakon ove tužne priče stupili smo u kontakt sa Arminovom kumom Elvirom Rahić, koja nam je, uprkos velikom šoku i bolu koji oseća, dala nove informacije o trudnoj Almini, te istakla da ona sada kod kuće i da se porodica ne odvaja od nje, te istakla da o nekim stvarima neće i ne može da govori.

Foto: Nina Novaković

Sahrana Armina Begovića u Sarajevu

 


- Jedina istina je da je kod kuće, okružena dragim ljudima i u velikoj tugi, a drugo ne bih da komentarišem u ovim trenucima. Žena je u drugom stanju, ima pravo da ode u bolnicu na pregled s obzirom na to da se termin za porođaj bliži. Nema potrebe da se izmišljaju priče o carskom rezu. Cela Enesova porodica je s njom, njena porodica takođe, i svi smo u velikom bolu. Nadamo se da će trudnoća da prođe kako treba. Samo ona zna kako joj je sada, kako je celoj porodici zbog ove tragedije. Šta više da vam kažem - rekla je kuma Enesa Begovića za naš portal. 


Armin bolovao od rođenja


Pevačev sin je od rođenja imao autoimuno oboljenje s kojim se borio godinama, a najveću ulogu u toj, nekad i svakodnevnoj, borbi za zdravlje imao je Enes Begović, koji je sa sinom obišao mnoge klinike i doktore. Oni su bili upoznati s raznim metodama i načinima kako da sin pevača očuva zdravlje na najbolji mogući način, ali niko nijednog trenutka nije mogao da pretpostavi da jedna bakterija može da napravi takav kolaps u organizmu, te i da dovede do smrti.

Foto: Republika.rs, Facebook

Enes Begović

 


Enes krenuo za sinom u grob


Najpotresnija scena na sahrani Armina Begovića bila je kad je neutešni otac Enes krenuo za sinom u grob, pa su to bili momenti koji su svima na groblju kidali dušu. Dok se sanduk spuštao u raku, pevač je počeo da silazi u isto vreme, pa su ga prijatelji držali da ne bi upao u rupu. Enes je sve vreme bio van sebe, a prijatelji su morali u jednom trenutku da ga sklone s grobnog mesta jer mu je pozlilo i nije mogao da stoji na nogama. 

Reakcije

Darko Lazić
Šta čovek može da kaže na sve ovo?! Ne smem ni da zamislim kako je sada u toj kući. Žao mi je što se sve ovo desilo. Kao da slušam priču iz nekog filma, a ne iz realnog života. Ovo je velika tuga

Branka Sovrlić
Slomljena sam i to je sve što mogu da kažem. Nema reči da se opiše ovolika tuga. Ogroman gubitak

Zorica Marković
Ovo ne bih poželela ni najvećem neprijatelju. Žao mi je kolege, žao mi je Armina. Ovo je velika tragedija

Ljuba Aličić
Ne smem ni da pomislim na ovako nešto. Čoveka sahranjuju, a uskoro mu dete dolazi na svet. Šta da vam kažem, to je situacija na koju nemate komentar

Zlata Petrović
Sve ovo me strašno pogodilo. Velika tuga za porodicu i saučešće najiskrenije. Nadam se da će naći mir posle svega što ih je zadesilo

Sloba Radanović
Dragom Enesu, koji celog života uveseljava ljude širom sveta, želim da kažem da im bog da snagu, a duši njegovog sina da pronađe mir. Mnogo mi je žao zbog bola i tragedije koja ti se dogodila.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading