OD STRAHA NE IZLAZI IZ KUĆE! Velika ispovest pretučene Šavije 45 dana posle operacije: Umesto da se POKAJE, Stefan SLAVI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.06.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vidno uznemirana Nataša je otvorila dušu za Republiku, otkrila šta misli o Osmanovim prozivkama, pa se obratila Stefanu!

Natašu Šaviju, starletu koja je pre mesec i po dana brutalno pretučena, sreli smo ispred Palate pravde danas. 45 dana nakon operacije, Šavija je i dalje izdeformisana od povreda koje je dobila, a lice u modricama. Za prebijanje je glavni osumnjičeni Stefan Karić, a starleta danima vodi rat preko društvenih mreža sa njegocim ocem Osman, koji ne prestaje da je proziva.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nataša Šavija

Nataša je nakon izlaska iz suda dala intervju za Republiku, a odmah smo je upitali kako se oseća.

- Znate li koliko puta sam čula to pitanje. Sa kim kog da krenem razgovor, prvo pitanje je to. Šta da kažem, mestimično oblačno. Nekad padnem u depresiju, pa se malo oraspoložim. Činjenica, kao što i vidite sami, ne znam kako će se to na kraju završiti. Mogla sam da umrem od sepse, da ostanem bez oka, pre svega, da me neko tako nasilnički fizički iz čista mira maltretirao. Nadam se da neće dugo trajati ta psihička tortura - započela je vidno uzmenirena Šavija.

Nataša je progovorila i o Osmanovim prozivkama, pa otkrila da njena porodica teško podnosi sve što se dešava.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nataša Šavija

- Prvo sam se nervirala, pitala se kako je moguće da postoje takvi ljudi. U redu, sin ti je. I da dete ubije nekoga, bićeš uz njega, ali da i pljuješ tog koga je sin ubio... Ja ne znam, meni je to postalo ono, sramota me je postalo da se spuštam na taj nivo, da se prepucavam. Čovek uskače sebi u stomak. On kao dobija informacije, odakle mu to, hoće da kaže da ima neke veze? Ne znam da li je svestan svojih izjava, koliko sebi uskače u stomak. O čemu pričamo? Malo sam se nervirala, ali kad je krenulo sa ovim, da me je pozdravio Vita Tarot, bilo mi je ispod časti - istakla je ona.

- Oni generalno jako loše reaguju, svašta se pisalo. Mene nikad to nije potresalo, nisam taj tip, ali se oni jako potresaju. Prvo je krenuo (Osman) sa normalnim izjavama, da mu je žao mene, a onda je krenuo da me pljuje. Sin ti prebija ženu, ja sad treba da idem na drugu operaciju, a ti pljuješ? Gde to postoji? Ja sam prosto u šoku, takve ljude nisam upoznala u životu. Kad se desi neko nasilje, niko ne pljuje oštećenu stranu. Ne znam odakle im te ideje, opet uskaču sebi u stomak. Drago mi je što se Uroš oglasio, oni su bili prijatelji. Ja znam šta mi se desilo, kroz šta sam prošla, kroz šta je moja porodica prošla i kroz šta prolaze devojke u Srbiji. Volela bih da se malo to pooštri - dodala je Nataša.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nataša Šavija

Nataša je progovorila o svojim povredama, pa priznala da od straha ne izlazi iz kuće.

- Sve ovo oko oka mi je ostalo od toga, 45 dana je prošlo od operacije, usne grickam od nervoze. Ali dobro, neću sad da pumpam priču, kao stradale mi usne. Meni je eto, 45. dan posle operacije sve modro, kapak mi je spušten, tu jej ogromna rupa. Ne znam da li je to posledica infekcije koju sam imala - otkrila je Šavija.

- Ja ne izlazim iz kuće, izlazim kad moram na sud, u tužilaštvu, kad idem na preglede. Prvi put sam otišla u prodavnicu i osetila nesigurnost. Iako znam da ne može ništa loše da mi se desi, ali organizam mi stvara anksioznost, kao da nisam bezbedna. Uvek je tu neko sa mnom od mojih, uglavnom sam kod kuće - ispričala je Nataša.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nataša Šavija
Na samom kraju, upitali smo Natašu šta bi poručila Stefanu, koji je dobio zabranu prilaska.
 
- Šta da kažem čoveku koji se nije ni pokajao? On ne da se nije pokajao, on slavi, dolazi Poršeom, dočekuju ga kao da je došao iz vojske, slave rođendan, pa se snima, posvećuje između redova... Snima se u kolima kako vozi. Mislim da me je blokirao na Instagramu, ne pratim svaki njegov stori, ali vidim po medijima i šalju mi. Njegov otac me pljuje na sva zvona. Šta da kažem tim ljudima? Ja mislim da bi on mene... Da je legalno, po tom svom ponašanju, da bi on mene... Eto, ako ste razumeli - zaključila je Šavija za Republiku.
 
Ceo intervju možete pogledati klikom na link na početku ovog teksta.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv)

SOS telefoni Autonomni Ženski Centar - SOS telefon 0800-100-007, radnim danima 10-20h

ASTRA Akcija protiv trgovine ženama - SOS telefon 011 785-0000, 065 3347-817, dostupan 24h Evropski broj za nestalu decu 116-000

Incest trauma centar - SOS telefon 011 3441-737, 011 3861-332, dostupan 24h

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011, besplatan poziv, radnim danima 10-19h 011 2769-466, radnim danima 10-19h 062 304-560, noću 19-10h

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Sava

16.06.2023 16:14

Možda grešim ali, Šaviji i dalje ne verujem u njenu verziju priče kako se desilo šamaranje, tuča i ostalo. Kako vreme porolazi, intervjui i izjave koje piše, njezine reakcije i priče koje o njoj kruže, sve više pokazuju njen strah od istrage i suđenja. Vidljivo je. Baš sam nestrpljenje čekam dokaze o počinjenom nasilju pa da onda osudimo koga treba. Ne unapred. ne zbog sujete, zavisti,pakoxti.ljubomore, solidarnostiili, čega god. Samo istina!