NINO REŠIĆ PREMINUO SA 20 TUĐIH EVRA U DŽEPU: Otkrivena istina o životu velike folk zvezde!

Autor:

Zabava

15.06.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nela Bijanić otkrila nepoznate detalje o životu Nina Rešića, pa priznala koliko joj je žao što je tako završio!

NINO REŠIĆ PREMINUO SA 20 TUĐIH EVRA U DŽEPU: Otkrivena istina o životu velike folk zvezde!

Foto: Youtube

Nino Rešić bio je velika folk zvezda devedesetih, iza sebe je ostavio mnogo hitova, a gotovo svi pevači ga pamte po dobrodušnosti i bogatom vokalu.

Ipak njegov privatni život nije bio sjajan. Pevačica Nela Bijanić govorila je za jedan portal, a u svojoj životnoj ispovest dotakla se i pokojnog kolege, legendarnog pevača Nina Rešića.

Republika

Foto: Youtube

 

Nela Bijanić je imala priliku da sarađuje sa njim više puta, a dokaz da su bili prijatelji je svakako njeno gostovanje na njegovom koncertu.

- Kod Nina Rešića sam bila na svadbi, žao mi je što je tako završio. Bila sam mu i gost na koncertu. Sjajan pevač, najveća muška zvezda. Bio je puno zauzet, završio je sa poslednjih 20 evra tuđih u džepu. Zlatna kočija prolazi jednom u životu, ne prolazi svaki dan, ako ste uzeli zlato – uzeli ste. Sada pričam generalno, morate stvoriti nešto da imate iza sebe, morate imati nešto kada dođete u neke 60-70 godine i više ne možete da pevate - ispričala je ona.

Republika

Foto: youtube.com/Tv Grand

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading