OD MALIH NOGU JE NAVIKAVAJU NA LUKSUZ: Helena Topalović se javno zahvalila mužu, pa pokazala poklon za naslednicu od 150.000 dinara!

Autor:

Zabava

15.06.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Helena Topalović priznala da je njen muž bio zadužen za sve!

OD MALIH NOGU JE NAVIKAVAJU NA LUKSUZ: Helena Topalović se javno zahvalila mužu, pa pokazala poklon za naslednicu od 150.000 dinara!

Foto: printscreen

Helena Topalović

Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, je u drugom stanju, a ona i njen suprug Dragan Aleksić su u tajnosti rekli "da" u septembru 2021. godine i uskoro će se ostvariti se kao roditelji devojčice.

Helena je sada na svom Instagram profilu objavila fotografije kolica, nosiljke i sedišta za bebu koje je kupila. Odlučila se za crno-zlatnu kombinaciju, a samo za kolica je dala 150.000 dinara.

- Muž je sve sklopio, ja sam bila samo moralna podrška - napisla je ona.

Kako su domaći mediji već pisali, Helenin suprug je bogati biznismen, koji obasipa Topalkovu ćerku skupocenim poklonima, sada je isto i sa naslednicom, koju od "malih nogu" navikavaju na luksuz.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading