BUKTI ESTRADNI RAT! Milica Pavlović pokušala da PONIZI Teodoru Džehverović, ona joj BRUTALNO zapušila usta! (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.06.2023

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Pavlović i Teodora DŽehverović žustro potkačile jedna drugu.

BUKTI ESTRADNI RAT! Milica Pavlović pokušala da PONIZI Teodoru Džehverović, ona joj BRUTALNO zapušila usta! (VIDEO)

Foto: RTV Pink

O odnosu pevačica Milice Pavlović i Teodore Džehverović priča se već godinama u nazad, a spekulisalo se i da nisu u dobrim odnosima.

Nakon prošlogodišnjeg skandala vezanog za pesmu ''Provereno'' koje su otpevale i Milica i Ana Nikolić, Pavlovićeva je otpratila Teodoru i još niz kolega sa društvenih mreža za koje je smatrala da je nisu podržali u ovoj borbi.

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović

Takođe, Milica je prošle godine izbacila album, a jedna od najslužanijih pesama je ''Šećeru'' koju je snimila sa Albinom, koji joj je takođe i uradio pesmu i napravio hit. Albino je nastavio dalje da radi kolaboracije sa pevačima, a jedna od njih je i Teodora Džehverović, što je Milicu izazvalo da za medije prokomentariše da se nada da Albino neće krenuti stranputicom.

- Ne bih volela da Albino krene stranputicom muzičkom. Čulla sam da će uraditi ogroman broj kolaboracija - rekla je ona za medije, a kada je Dževerovićeva to čula, imala je da kaže samo jedno:

Foto: ATA Images

Milica Pavlović

- Neću nešto puno da komentarišem zato što neću da se mešam u tuđe rasprave. Samo mogu da kažem da je Albino uradio nekome nešto što je najbolje, dovoljno, ko razume shvatiće. Jedna jako dobra pesma i jako dobar duet i kada bi meni neko napravio takvu pesmu imala bih samo reči hvale do kraja svog života - istakla je Teodora, ne navodeći ničije ime, ali je svima jasno bilo da govori upravo o Milici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading