VOJAŽ BACIO OKO NA SANDRU REŠIĆ: Celu noć flertovali na promociji, razmenili brojeve

Autor:

Zabava

14.06.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojažu se promenio ukus za devojke!

VOJAŽ BACIO OKO NA SANDRU REŠIĆ: Celu noć flertovali na promociji, razmenili brojeve

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni trepet Mihajlo Veruović Vojaž dugo je bez devojke, a nedavno je na promociji novog albuma Darka Lazića otkrio da mu se totalno promenio ukus za devojke.

Nema vremena za ljubav, ako se nešto desi usput, desi se. To je osoba koja će da mi okrene svet naglavačke, ne izdvajam svoje vreme da bih nekoga našao. Neću ni za čim da jurim. Fokusiran sam na druge stvari u životu. Iskreno, promenio sam ukus, sad me privlači nešto drugo, više volim nekog ko je pun života, zanimljiv, ko te gura dalje u životu. Voleo bih da upoznam neku devojku koja je puna energije - rekao je Vojaž za Republiku.

Republika

Foto: Republika

Vojaž

"Star" prenosi da je on na ovoj promociji bacio oko na pevačicu i bivšu zadrugarku Sandru Rešić. Kako navode, pevačica se smestila pored njega, dugo su ćaskali i smejali se, a u jednom trenutku je Vojaž izvadio svoj telefon i upisao Sandrin broj telefona. Posle nekog vremena su izašli zajedno, ali je svako otišao na svoju stranu - Sandra ka svojim kolima, a Vojaž sa prijateljem u drugom pravcu.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sandra Rešić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading