BIZNISMENI SA PLOČICAMA, JAVITE SE! Dara Bubamara smršala, pa raspisala KONKURS za novog dečka: Posle raskida sam JAČA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.06.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica progovorila o gubitku kilograma, ali i o novim projektima!

Dara Bubamara je bila gošća voditelja Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou", gde je promovisala svoju novu pesmu koju je uradio Rasta, a pre emisije je dala intervju za Republiku. Popularna pevačica je progovorila o gubitku kilograma, novim projektima, a otkrila nam je i kakav treba da bude njen novi muškarac.

- Jesam smršala, to se desilo posle Đurđevdana, tad sam rekla: "Sad seće gas". Samo sam pila šejkove, jela povrće, pevala, radila, Bog zna odakle mi ta energija ludačka. Presrećna sam. Nisam ja nikad bila debela, ali na televiziji moraš da budeš onako malo vitikiji. Odmah se izgasirala, zvala Rastu, snimila pesmu, u sredu snimam drugu pesmu, sve je krenulo munjevito, super - rekla je Dara.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Dara Bubamara

Dara je otkrila da li je zbog nove ljubavi sve tako munjevito odradila.

- Žene inače posle raskida... To mi se dešavalo kad se sa nekim raziđem, hoću da budem još jača. Ima toga, ali... Kako bih rekla, ima sreće trenutne, onda sam to odlučila... Ali glavni razlog mi je publika koja me voli 30 godina, i ovi klinci sa 17 godina, koji dolaze na moje nastupe, kažu mi: "Hvala ti, Daro, ovo je moj prvi izlazak". To je nešto predivno. I najveća borba, najveća radost mi je sin, zbog njega radim, uživam, slušam ga - istakla je pevačica, pa nam je otkrila kakav treba da bude njen novi muškarac:

- Ja sam Blizanci Devica, perfekcionista, uvek može bolje, trudiću se da mi se vide pločice, ja bih skinula još 4, 5 kilograma. Uvek može bolje. Muškarac koji će da me prati mora da izgleda kao ja. Lep, zgodan, pametan, dobar, sve... Ne mora sportista da bi bio izvajan, može neki biznismen. Nema tu pravila. Nikad nisam ni znala ko se čime bavi kad sam se muvala, mene privuče hemija, neki fluid, pali me mozak. A trenutno sam slobodna - ispričala je Dara.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Dara Bubamara

Dara je otkrila da planira i novi album, ali i koncert, a otkrila nam je i da li planira da zakaže "Arenu".

- Posle albuma bi trebalo neki koncert, videćemo, ja ništa ne pumpam, samo radim. Evo, ja sam samo na Instagram stavila da nova pesma izlazi za dva dana i ćao - ispričala je Bubamara, pa je otkrila da li je preslušala nove albume svojih kolega:

- Ima stvarno dobrih pesama, albuma, Darko, Tea, Devito, njegov album je mega... Ima dobrih i kvalitetnih pevača mladih. Njima je potreban album, ja na svom koncertu ne mogu da otpevam koliko pesama imam... - zaključila je ona za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Peki

14.06.2023 09:03

A sa toljagom