MINA KOSTIĆ PROSI ZA SVADBU! Folkerka šokirala javnost: Udaću se ako mi neko sve PLATI!

Autor:

Zabava

13.06.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Kostić nema novca da stane na ludi kamen, pa traži da joj neko plati.

MINA KOSTIĆ PROSI ZA SVADBU! Folkerka šokirala javnost: Udaću se ako mi neko sve PLATI!

Foto: Nikola Mutić

Pevačica Mina Kostić kaže da će da napravi svadbu samo ako se nađe neko ko će sve da joj finansira jer je trenutno švorc! Ona je tokom jednog gostovanja na televiziji ispričala da postoji mogućnost da sa svojim sadašnjim, 15 godina mlađim, partnerom Nikolom napravi venčanje, pa je bukvalno prosila usred programa, pozivajući ljude da joj obezbede prostor, ketering, muziku i piće, dok ona u isto vreme radi na novim pesmama.

- Nikada nisam bila udata, a prethodnom partneru Igoru sam rekla: "Nemoj slučajno da si me zaprosio" i on je to stvarno poštovao. Nikad nisam obukla venčanicu i nisam bila ranije od onih žena kojima je to na listi prioriteta. Računam samo crkveno venčanje, pa ako se to desi, napraviću feštu. Vidim da pišu da sam se udala, ali nisam. Nema ni para da sve to napravim sad. Ako neko hoće sve da mi da džabe, salu, hranu, piće i muziku, onda može - kazala je pevačica kroz smeh, pa je dalje objasnila da ne bi bilo loše ni da se uda kad napuni 50 godina:

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Mina Kostić sa dečkom

- Možda će se svadba desiti za moj 50. rođendan, a možda tada bude i promocija novih pesama. Ne znam šta će moj dečko Nikola da uradi i kako će da me zaprosi, ali nadam se da neću dugo da čekam. Nemam vremena za to, ipak sam sada žena u godinama, nisam tinejdžerka, pa da sad mogu da uživam i budem u fazonu, "pa i ne mora da se desi". Znam da bih u braku bila sjajna. Osoba sam koja se do daske posveti partneru, tako da tu nema dileme.

Mina kaže da bi, ako se svadba desi, za prvi ples zaigrala uz pesmu Željka Vasića.

- Na mojoj svadbi pesma za prvi ples biće "Žena kao ti". Moj momak voli da me sluša dok pevam, a ja ne mogu da budem mirna. Samo galamim po kući i kada nisam kod kuće, onda mi kaže da mu je neobično jer je tišina i nema ko da urla - priča folkerka.

Foto: Nikola Mutić

Mina Kostić o svadbi

Mina: Izdržavala sam porodicu i radila po 20 sati

Pevačica je jednom prilikom ispričala da se nikad nije razbacivala novcem jer zna šta znači biti u nemaštini.

- Jedno vreme sam izdržavala porodicu i prijatelje. Bila sam željna spavanja, a pošto to nisam mogla kod kuće, morala sam da bežim na druga mesta. Tada sve što zaradim sutra već nema. Bilo nas je mnogo i sve mi se to smučilo s vremenom. Radila sam i po 20 sati. Bila sam kao pokojni Nikola Simić u onoj seriji: "Pare, hoćete samo pare", ali bilo mi je drago što sam mogla da pomognem ocu, koji je bio veliki radnik i borio se za nas. Nije ni mojima bilo lako da odgajaju nas kad smo bili klinci jer nas je bilo mnogo i trebalo je nahraniti i obući svu tu decu. Znam šta znači imati, ali dobro znam i šta znači nemaština - priča Mina, koja trvdi da je čak izdržavala i neke momke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading