OVO SU SINOVI ZORICE MARKOVIĆ! Pojavile se fotografije pevačice sa naslednicima, jednog je rodila sa 15 godina, a za drugim devojke LUDE! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.06.2023

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković ima sinove Iliju i Dejana sa kojima je u odličnim odnosima.

OVO SU SINOVI ZORICE MARKOVIĆ! Pojavile se fotografije pevačice sa naslednicima, jednog je rodila sa 15 godina, a za drugim devojke LUDE! (FOTO)

Foto: ST/P. DIVAC

Pevačica Zorica Marković ima dva sina, Dejana i Iliju, koji žive daleko od očiju javnosti. Neretko se spekuliše o njihovom odnosu sa pevačicom, a ona je jednom prilikom podalila zajedničku fotografiju sa njima i pokazala da su veoma bliski.

 

 

Inače, Zorica je Dejana dobila sa svega 15 godina sa harmonikašem iz rodnog sela, ali su se ubrzo rastali kada je ona napustila mesto u kom je rođena i krenula da gradi karijeru. Zbog svega toga je sina retko viđala, ali je sve činila zbog njega, pa danas imaju odličan odnos.

Sina Iliju je dobila u drugom braku i njega devojke obleću i kažu da je ozbiljan frajer.

 

 

Inače, Zorica je trenutno i rijalitiju ''Zadruga'' gde je nedavno proslavila i rođendan, a sinovi su joj tada poslali čestitku.

- Najbolja majko na svetu, svetinjo moja. Uz tebe sam uvek čak i kada nisam svojim prisustvom sa tobom. Čekamo te da proslavimo zajedno tvoj rođendan. Ovo radim u ime tvoje izdržljivosti i mudrosti. Želim da zajedno proslavite sve što ste preživeli unutra. Za mnoge si heroina i primer. Pozovite sve neka se počaste, neka zavlada ljubav i mir. Znaj da imaš ogromnu podršku. Posebno pozdravljam Anu Ćurčić koja je probudila u mojoj majci ono što ona zapravo jeste. Hvala ti što si tu za moju majku... Majko volim te - pročitala je Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading