SKANDAL NA NASTUPU DARKA LAZIĆA! Pustio Sinana pa zapevao na PLEJBEK, publika BESNO odlazila iz kluba, pa tražili novac nazad! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.06.2023

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić ne može više da peva.

SKANDAL NA NASTUPU DARKA LAZIĆA! Pustio Sinana pa zapevao na PLEJBEK, publika BESNO odlazila iz kluba, pa tražili novac nazad! (VIDEO)

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Darko Lazić

Pevač Darko Lazić u poslednje vreme ima niz zdravstvenih problema zbog kojih neko vreme nije nastupao. Čim se malo oporavio, Lazić se vratio svojoj publici, ali njegovo pevanje nije ni približno onome kako je bilo nekada.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Darko Lazić ima problema sa glasom

Naime, Darko sada redovno peva na blejbek, a prošlog vikenda je prevršio svaku meru kada je pustio pesmu Sinana Sakića gde se čuje glas pokojnog pevača, pa zapevao, tačnije, samo otvarao usta.

Na društvenim mrežama je osvanuo šokantan snimak sa nastupa u Hanoveru gde se jasno vidi da Lazić samo otvara usta, a isto je uradio i sa hitovima Ace Lukasa i Osmana Hadžića.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Express (@express.ba)

 

Kako prenosi izvor Kurira, favoni koji su platili kartu da bi čuli pevača su bili besni i odlazili su sa koncerta, a onda od organizatora tražili svoj novac nazad.

- Neće da se umara! Nije to taj Darko, mnogo falšira dok peva, nije to pre radio! Užas, propao je i pevački dosta! On se napije i ne može više da peva! - samo su neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading