PRIVATNI SNIMAK ANDREANE ČEKIĆ IZ KREVETA: Pevačicu u ovom izdanju nikada niste videli, muškarci trljaju oči!

Autor:

Zabava

03.06.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Andreana Čekić objavila snimak iz kreveta.

PRIVATNI SNIMAK ANDREANE ČEKIĆ IZ KREVETA: Pevačicu u ovom izdanju nikada niste videli, muškarci trljaju oči!

Foto: ST/ D. Kadić

Andreana Čekić

Pevačica Andreana Čekić na društvenim mrežama, kako i sama kaže, objavljuje fotografije samo lice, no, izgleda da je sada promenila ugao gledanja. 

Foto: ST/ D. Kadić

Andreana Čekić

 

Naime, na Andreaninom Instagram storiju pojavio se vrlo provokativan snimak i to iz kreveta, a pevačica je pokazala kako izgledaju njena stopala. Dok ju je sunce obasjavalo, Andreana se snimala, a muškarcima zbog ovih kadrova nije bilo dobro. 

Poznato je da su mnoge pevačice svojevremeno bile na udaru osoba koje imaju posebnu ljubav prema stopalima, pa su se vrlo često u emisijama skidale kako bi pokazale isto. To je sada uradila i na Instagramu Andreana. 

Foto: Instagram.com

Andreana Čekić Instagram

 

Podsetimo, nedavno na rođendanu Aleksandre Mladenović, Andreana je progovorila da je često odlazila u šopove za starije:

- Kupovala sam tamo veš uglavnom. Ne kupujem za druge, ne znam ja koja je nečija veličina... Neka svako ode za sebe i izabere šta mu treba - nasmejala se ona.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading