STOJU NAPADALI DA JE VADILA REBRA! Pevačica otkrila ŠOK istinu: Jela sam po pola viršle!

Autor:

Zabava

01.06.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stoja otkrila kako je mršavila nekada.

STOJU NAPADALI DA JE VADILA REBRA! Pevačica otkrila ŠOK istinu: Jela sam po pola viršle!

Foto: ATA Images

Stoja

Pevačica Stoja Novaković godinama je kuburila sa kilogramima, javnost je bila saglasna da je najbolje izgledala 2004. godine kada je objavila album ''Žena starija'', a spekulisalo se i da je vadila rebra.

- Ja sam uvek nešto vadila (smeh). Imala sam period jako težak tih godina. Meni je preko glave bilo komentara: "Jao, vidi Stoja debela, celulit. Jeste, gruva energija, ali treba malo da smrša". Ja se zaintaim kao svaka žena koja želi da bude ribetina. Dva puta dnevno sam trenirala. Jela sam pola viršle za ceo dan, ne znam odakle mi energije da ne padnem u nesvest. Pila sam ceđene narandže, to me je držalo. Plivanje, masaže - otkrila je Stoja u emisiji "Zvezde Granda Specijal" i dodala:

Foto: www.youtobe.com/ STOJA official

Stoja Novaković nekada

- Šest meseci sam bila posvećena samo sebi. Nisam nešto puno skinula kilograma, ali sam se smanjila u obimu. Nisam imala mišić, nego žile. Bilo mi je jako teško.

Stoja je progovorila i o liposukciji koju je radila prošle godine u Turskoj.

- Uradila sam to jer sam htela sam da budem riba. Bolelo je, oporavak je bio mnogo težak, bila sam devet i po sati u veštačkoj komi - ispričala je Stoja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading