SLOBA UNAJMIO OBEZBEĐENJE ZA ŽENU I SINA! Nakon NASILJA koje je Jelena preživela od bivšeg muža, Radanović je nigde ne pušta samu!

Autor:

Zabava

31.05.2023

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović preduzeo je sve mere da zaštiti Jelenu.

SLOBA UNAJMIO OBEZBEĐENJE ZA ŽENU I SINA! Nakon NASILJA koje je Jelena preživela od bivšeg muža, Radanović je nigde ne pušta samu!

Foto: printscreen/instagram

Supruga pevača Slobe Radanovića, Jelena Radanović u petak je doživela fizički napad od strane svog bivšeg supruga i njegove devojke ispred porodične kuće u Višnjičkoj banji.

Foto: Telegraf.rs

Jelena Radanović napadnuta od strane bivšeg muža

Jelena je završila u Urgentnom centru, a kako je Sloba bio na putu u Sloveniji sve vreme je bio sa njom na vezi. Po povratku u Srbiju odmah je angažovao obezbeđenje koje će voditi računa o njegovoj supruzi i sinovima.

- Sloba je bio uplašen i tužan jer je bio daleko kada se incident dogodio. Čim je došao u nedelju rekao je Jeleni da nigde više ne ide sama, čak ni smeće da baci. Ne želi da razmišlja da li će na nju opet neko da nasrne - rekao je izvor za Star.

Foto: Telegraf.rs

Jelena Radanović napadnuta

Podsetimo, nakon nemilog događaja Jelena se oglasila na svom Instagram profilu gde je otkrila šta se dogodilo, a onda se osrnula i na svog bivšeg supruga.

- I za kraj da kažem da sam sama kriva, niste mi ga vi birali, ja sam... Čovek se tokom braka obogatio, pa je mislio da može da me udara, vara, i psihički uništava... jer nema šanse da odem od miliona, naročito sa detetom koje ima posebne potrebe. Odluka da se razvedem je najteža i najhrabrija u mom životu... Zato me je bog nagradio Slobom... Laku noć - napisala je Jelena

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading