MILOŠ BOJANIĆ PROGOVORIO O PRVOJ ŽENI! Dragica je bila nevina, a ja sam budaletina: Oženio sam se njom posle pet dana!

Autor:

Zabava

29.05.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Miloš Bojanić otkrio detalje o braku sa prvom suprugom koju je oženio nakon samo pet dana poznanstva

MILOŠ BOJANIĆ PROGOVORIO O PRVOJ ŽENI! Dragica je bila nevina, a ja sam budaletina: Oženio sam se njom posle pet dana!

Foto: ATA Images

Miloš Bojanić

Folker Miloš Bojanić prisetio se susreta s prvom suprugom Dragicom, s kojom ima dva sina, Mikicu i Baneta, i kojom se oženio nakon samo pet dana poznavanja, što je čak i za to vreme bilo prebrzo.

Foto: ATA Images, republika, TV pink

Miloš Bojanić

 

Naime, Miloš je prvu ženu Dragicu video u kafani, te joj je odmah predložio da bude njegova žena, što je ona i prihvatila.

Foto: Srpski telegraf

Dragica Bojanić, prva supruga Miloša Bojanića

Sada, iz ovog ugla, Bojanić sebe smatra budalom, što je žurio da se oženi posle nekoliko dana. 

- Mi smo bili balavci, Dragica 18, a ja 22 godine, nas dvoje, dva Bosančića. Videli se u kafani i ja joj rekao: "Ja bih voleo da ti budeš moja žena." Tako je i bilo, posle pet dana smo se venčali. Nisam ja s njom bio 24 sata, nismo spavali zajedno, ona je nevina ušla u taj brak. Ja sam najluđi čovek na svetu, koji se ženi na brzinu. Ma kakva ljubav na prvi pogled, ja ne znam sada šta je to bilo. To je bilo sviđanje na prvi pogled. Kako čovek da se zaljubi za pet dana, pa to je nemoguće, ja sam budaletina - priznao je Bojanić, koji smatra da je upravo to nedovoljno poznavanje uticalo na njihov razvod:

- Za naš raskid mislim da je najveći krivac baš tih pet dana, nismo se dovoljno upoznali. Sporazumno smo se razveli, sve smo se dogovorili. Ona mene nikada nije sputavala, uvek me je u svemu pratila. Podelili smo imovinu. Ja sam tada imao dve kuće ovde, kuću na moru i jedan biznis - pekaru. Ona je uzela te dve kuće i pekaru, meni je ostala kuća na moru i nastavio sam dalje. Mi se nikada nismo posvađali, naša deca nikada nisu čula da se raspravljamo.

 

 

Foto: ATA Images

Miloš i Branka Bojanić

 


Pevač je nakon razvoda četiri godine bio slobodan, a onda je upoznao Branku, kojom se oženio nakon 15 dana poznavanja.


- E sada, moram da priznam da je bilo malo problema kada sam se drugi put oženio, ženska sujeta je proradila. Posvetio sam se svim tim nekim stvarima, a onda sam upoznao moju Branku, s njom je prošlo više vremena nego s Dragicom, 15 dana. Branku i mene niko drugi nije spojio nego sam Gospod bog. Meni je njena jedna prijateljica pričala o njoj, znaš već kako idu te ženske priče. Lepa je, dobra je, isto Bosančica, ali sam tada bio u nekom svom filmu. Kada sam imao jednu nesreću, sve se promenilo, otišao sam pod Ostrog i počeo je novi život - zaključio je Bojanić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading